D-Link introduceert langverwachte dual-band router met SmartBeam™ Technology

Cloud Gigabit Router N600 beschikt over geïntegreerde dual-bandtechnologie voor vloeiende streaming en betere prestaties

30 JANUARY 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link introduceert zijn langverwachte nieuwe lid van de SmartBeam™-familie met dual-band, de Cloud Gigabit Router N600 (DIR-845L). De nieuwe router is uitgerust met dual-bandtechnologie en mydlink™ Cloud Services. Deze belangrijke functies zorgen voor betere prestaties voor consumenten die applicaties gebruiken die veel bandbreedte vereisen. Ook beschikken zij met de mydlink Cloud Services over hun eigen persoonlijke cloud, zodat ze hun thuisnetwerk overal ter wereld in de gaten kunnen houden.

Dankzij SmartBeamTM Technology kunnen consumenten genieten van de beste draadloze internetverbinding. De router beschikt namelijk over zes ingebouwde antennes, die zich dynamisch instellen om het signaal te versterken. Hierdoor worden zelfs draadloze apparaten bereikt die andere draadloze producten niet kunnen bereiken, zoals bijvoorbeeld op de bovenste verdieping van een woonhuis. Deze technologie, waarop patent is aangevraagd, garandeert dat consumenten altijd de beste ononderbroken verbinding hebben tijdens het streamen van bijvoorbeeld films of online gamen.

The Cloud Gigabit Router N600 is uitgerust met dual-bandtechnologie, zodat consumenten beschikken over twee draadloze netwerken in één; de 2,4Ghz- en 5Ghz-frequenties. Dit betekent dat consumenten kunnen e-mailen of browsen op de 2,4Ghz-frequentie en tegelijkertijd zonder onderbrekingen HD-content zoals video kunnen bekijken op de minder belaste 5Ghz-frequentie.

Dankzij mydlink™ Cloud Services kunnen gezinnen en huiseigenaren zorgeloos hun thuisnetwerk op afstand beheren. E-mailalerts houden consumenten op de hoogte van nieuwe of ongewenste apparaten die verbinding proberen te maken met hun netwerk. Ook kunnen ouders met de gratis mydlink™ app realtime in de gaten houden welke websites hun kinderen bezoeken, ongeacht waar ze zijn of hoe laat het is.

Deze router is eenvoudig te installeren dankzij SharePort™ Mobile. Deze technologie maakt eenvoudig delen van bestanden, video’s en muziek mogelijk vanaf elke pc of mobiel apparaat via een usb-stick die wordt aangesloten op de router, de gebruiksvriendelijke SharePort Mobile app of een compatibele webbrowser.

De DIR-845L heeft een adviesprijs van €139,95 incl BTW.

Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news