Verhoog het bereik van je Wi-Fi-netwerk snel, veilig en simpel met D-Link Wireless Range Extender

De eenvoudig te installeren DAP-1320 creëert 802.11n-netwerk

22 JANUARY 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link lanceert de Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) waarmee gebruikers de dekking van het draadloze signaal in huis eenvoudig kunnen verbeteren en uitbreiden. De DAP-1320 is tot 73% kleiner dan vergelijkbare extenders op de markt en ondersteunt wireless N snelheden tot 300Mbps. Dit zorgt voor een snel, stabiel en veilig signaal.

Deze Wireless Range Extender is simpel en zonder computer te installeren. In combinatie met een router die WiFi Protected Setup (WPS) ondersteunt, verbind je de extender door de WPS-knop in te drukken op elk apparaat. Ook kun je de DAP-1320 eenvoudig installeren met de gratis D-Link QRS (Quick Router Setup) app voor iOS en Android.

De DAP-1320 is uitgerust met WPA/WPA2 beveiliging zodat onbevoegden geen toegang hebben tot het draadloze netwerk.

Het streamen van HD-media, spelen van online games of videobellen werkt vloeiend met de DAP-1320 op plekken in huis waar voorheen geen WiFi-bereik was, zoals een bovenverdieping of kelder. Door het compacte design past de Wireless Range Extender in je hand.

De DAP-1320 heeft een adviesprijs van €59,95 incl BTW. 

 

Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news