D-Link lanceert Cloud Router N300+ voor nog hogere snelheid en veiligheid

Meest recente aanwinst speelt in op de behoeften van het moderne gezin

13 DECEMBER 2012, AMSTERDAM
Summary
D-Link heeft de meest recente aanwinst in zijn assortiment Cloud Routers geïntroduceerd. De Cloud Router N300+ (DIR-626L) biedt de consument hogere netwerksnelheid en betere Wi-Fi-dekking. Bovendien is de router uitgerust met uitgebreide beveiligingsfunctionaliteit.
Het apparaat wordt geleverd inclusief mydlink™ Cloud Services. Deze service geeft ouders de controle over welke content hun kinderen online kunnen bekijken.
Veiligheidsbewuste gebruikers kunnen overal en altijd toezicht houden op de websites die worden bezocht via de mydlink™ portal. Er is ook een mydlink™ Cloud Services app voor de iPhone®, iPad® en Android™-apparaten. Bovendien blokkeert de router dankzij de ingebouwde firewall ongeoorloofde toegang van buitenaf.
Daarnaast ondersteunt de router SharePort™ Mobile. Hiermee kan de consument backups maken van bestanden, bestanden delen en muziek en videobeelden naar mobiele apparaten streamen vanaf een USB-stick die op de router wordt aangesloten.

De Cloud Router N300+ wordt geleverd met Wireless N technologie, wat de hoogste snelheid en de beste dekking voor in huis biedt. Dat alles in een ruimtebesparend ontwerp. Er wordt gebruikgemaakt van ‘Intelligent Antenna Technology’ om meerdere datastreams te verzenden door draadloze signalen tegen muren te weerkaatsen. Hiermee wordt dekking gerealiseerd in kamers (bijvoorbeeld op de bovenste verdieping) die anders geen bereik zouden hebben. Dankzij vier Ethernetpoorten kan de consument ook apparaten met kabel aansluiten op het netwerk.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) is nu verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 49.95,- incl. BTW.

Quotes
"Consumenten stellen hogere eisen dan ooit aan hun thuisnetwerken. Onze Cloud Router N300+ is het antwoord op de behoefte aan een snel en veilig thuisnetwerk. Dit is het eerste routerassortiment dat cloud services ondersteunt. Dankzij mydlink™ Cloud Services beschikt de consument over hogere flexibiliteit. Er kan toezicht worden gehouden op online activiteit en ongeoorloofde toegang, ongeacht de locatie of het apparaat. De SharePort™-functionaliteit betekent dat de consument toegang heeft tot meer digitale content, zoals films, foto’s en muziek." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Images
Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news