D-Link lanceert eerste outdoor cloud camera voor consumenten

Bewaak uw huis in alle weersomstandigheden

13 NOVEMBER 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link lanceert een nieuwe outdoor cloud camera voor consumenten. Deze outdoor cloud camera is perfect voor huiseigenaren die altijd een oogje in het zeil willen houden. De DCS-2310L is namelijk de eerste outdoor camera uitgerust met Mydlink™ Cloud Services. Hiermee kan men live video-feed op afstand bekijken via de pc en smartphones met de Mydlink app.

De DCS-2310L biedt Power-over-Ethernet (PoE) zodat met één kabel data en stroom kan worden aangesloten. Dit is ideaal voor woningen met een beperkt draadloos netwerk of waar de voeding buiten niet eenvoudig bereikbaar is. De voor in de buitenlucht ontworpen DCS-2310L is IP65-gecertificeerd, stofdicht en beschermt tegen water en regen.

Deze hoge resolutie bewakingscamera draait op een 1MP CMOS sensor voor 720p HD video voor rijke details en een hoge beeldkwaliteit. Dankzij night vision en PIR bewegingsdetectietechnologie vangt de camera iedere beweging en alarmeert hij de bewoners indien nodig op ieder tijdstip van de dag. Bovendien beschikt de DCS-2310L over two-way audio met microfoon en speakers waardoor de camera ook bruikbaar is als toegangssysteem.

Beelden kunnen worden opgenomen met een Netwerk Video Recorder of met behulp van een microSD-kaart. Door het “Zero Configuration” installatiesysteem kan de camera eenvoudig worden aangesloten op een willekeurige Cloud Router en verschijnt vervolgens automatisch in de Mydlink-account van de gebruiker.

De camera is ook zeer geschikt voor het midden en kleinbedrijf door de eenvoudige installatie en de aantrekkelijke prijs.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link HD PoE Outdoor Cloud Camera (DCS-2310L) is nu verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 299,- incl. BTW.

HD PoE Outdoor Cloud Camera (DCS-2310L)

Kenmerken:

Camera

 • 1/4” Megapixel CMOS sensor
 • Vaste lens: 3.45 mm F2.0
 • IP-65 waterdichte behuizing
 • Ingebouwde microfoon en speaker
 • Infra rood
 • IR LED illuminator
 • ONVIF compliant

Connecties

 • 10/100 Snel Ethernet port met PoE
 • Micro SD/SDHC

Image & Video

 • HD resolutie (1280 x 720) tot 1M (1280 x 800)
 • H.264, MPEG-4 en Motion JPEG compressie
 • ePTZ viewing
 • Privacy Mask feature
 • Ondersteunt verschillende accounts
 • Built-in Samba client voor opslag op NAS Shareport ™ Mobile app voor streaming en opslag op iPhone®, iPad® of Android™
Citaten
"IP bewaking en huisbeveiliging zijn de snelst groeiende sectoren binnen D-Link. Consumenten willen zowel hun bezettingen als huisdieren graag in de gaten houden. Daarnaast is door de exceptionele groei van tablet en smartphone bezitters het op afstand bekijken van video zeer eenvoudig geworden. Daarom is de DCS 2310L uitgerust met mydlink™ Cloud Services." Kevin Wen, President D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten