D-Link lanceert revolutionaire cloud beveiligingscamera’s voor kleinere bedrijven

24/7 en waar dan ook toegang tot live video-feed door cloud

09 OKTOBER 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert de eerste serie cloud IP beveiligingscamera’s voor kleinere ondernemingen. Deze serie camera’s biedt ze beveiliging op maat. Alle camera’s uit deze nieuwe serie garanderen 24/7 toegang tot live video vanaf een internetbrowser of mobiele app. Bovendien kunnen geautoriseerde partijen zoals een extern beveiligingsbedrijf met cloud beveiligingscamera’s de onderneming op afstand eenvoudig monitoren.

Cloud Camera’s stellen organisaties in staat om gebouwen, interne kamers en buitenruimtes te observeren op elk moment, vanaf elke locatie. De beelden kunnen opgenomen worden met een netwerkvideorecorder of met verwijderbare SD-kaart. Bovendien functioneert deze SD-kaart bij netwerkproblemen als back-up. Door het gebruik van deze flexibele beveiligingscamera’s hebben bedrijven minder camera’s nodig en is een beveiligingsnetwerk snel geïnstalleerd. Dit betekent minder kosten en een lagere belasting van het netwerk. 

De prestaties van deze IP camera’s zijn optimaal in combinatie met D-Link Cloud Routers en opslagapparatuur. Dankzij het “Zero Configuriation” installatiesysteem kunnen Cloud Camera’s eenvoudig worden aangesloten op een willekeurige Cloud Router en verschijnen vervolgens automatisch in de mydlink-account van de gebruiker.   

De DCS-6010L is de eerste 360º vaste fisheye camera van D-Link. Deze IP camera bewaakt hele ruimtes of buitengebieden en kan hierdoor meerdere camera’s in een keer vervangen; één camera zorgt voor meer controle en toezicht. Bovendien heeft de DCS-6010L een 2012 Red Dot product design award gewonnen.    

De DCS-2132L is een dag-nacht binnencamera met infrarood. Daarnaast kan de IP camera door de draadloze installatie overal binnen het bedrijf geplaatst worden.

De DCS-7010L is een dag-nacht buitencamera van D-Link. De infrarood functie maakt van deze camera een ideaal 24/7 bewakingstoestel voor afscheidingsbewaking van bedrijfsterreinen. Net als de andere camera’s is deze camera cloud enabled en kan het snel worden geïnstalleerd.

De nieuwe D-Link camera’s kunnen snel worden toegevoegd aan een draadloos of bedraad netwerk en kunnen ook opereren via Power Over Ethernet (PoE). Deze eenvoudige installatie en bediening betekent minder draden, geen elektriciens, minder camera's op het terrein en vereist minder installatieruimte. De beveiligingscamera’s kunnen ook worden geprogrammeerd met bewegingsdetectie en een aan/uit timer. Deze functies, gecombineerd met de mogelijkheid om op afstand in te loggen op de live video van de camera’s, geven ondernemers en managers de flexibiliteit en zekerheid die nodig is.

Alle camera's beschikken tevens over two-way audio waardoor organisaties kunnen communiceren met bezoekers en/of werknemers. Ook indringers kunnen worden gewaarschuwd dat bijvoorbeeld de politie onderweg is. Om de snelheid van de respons te verhogen, kan een email alert worden ingesteld wanneer bijvoorbeeld bewegingsdetectoren worden geactiveerd.

Adviesprijzen:
DCS-2310L: 279, incl BTW
DCS-6010L: 349,- incl BTW
DCS-7010L: 329,- incl BTW
Citaten
"Beveiliging is belangerijk voor bedrijven en daarom zijn de beste beveiligingssystemen nodig als afschrikmiddel voor indringers maar ook om bedrijfseigenaren en managers rust te geven. In het huidig economisch klimaat kan inbraak vergaande financiële gevolgen hebben voor organisaties. Echter, er is vaak geen budget voor uitgebreide beveiligingssystemen. Daarom is het assortiment van D-Link beveiligingscamera’s, opslag- en netwerkapparatuur naadloos met elkaar te verbinden tot een professioneel beveiligingssysteem tegen een uitzonderlijk scherpe prijs" Kevin Wen, President van D-Link Europa
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten