D-Link versterkt Nederlandse salesteam met 2 nieuwe account managers

15 AUGUSTUS 2012
Samenvatting
D-Link, een van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van netwerkproducten voor particulieren en bedrijven, breidt haar vertegenwoordiging in Nederland verder uit met het aanstellen van twee nieuwe account managers. Deze versterking is in lijn met de strategie van het bedrijf om in Nederland haar positie verder te versterken, zowel op de consumentenmarkt als op de zakelijke markt.

De eerste aanstelling is Klaas Lijkendijk die Key Account Manager voor retail en e-tail partners in de consumentenmarkt wordt. Klaas heeft in het verleden veel sales en retail ervaring opgedaan bij bedrijven als Freecom, Media Markt en Ingram Micro.

De tweede aanstelling betreft Ronald van Rees. Ronald wordt Key Account Manager voor de zakelijke markt. Ook hij heeft uitgebreide retail en sales ervaring opgedaan bij bedrijven als Tech Data, Copaco en Take IT now.
Citaten
"We zijn hard bezig om onze aanwezigheid in de Benelux te verstevigen. We hebben uitstekende producten in ons portfolio en daarbij kunnen we stoelen op ruim 25 jaar ervaring. D-Link is wereldwijd toonaangevend als het gaat om het maken van zakelijke en consumenten producten als Switches, NAS, Routers, Mediaspelers en beveiligingscamera’s. De aanstelling van deze twee gedreven sales mensen zal ons in staat stellen het merk een nog stevigere plek te geven in de top van de Nederlandse IT-markt." Peter Paul Bénard, Country Manager Benelux van D-Link
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten