D-Link introduceert op afstand bedienbare beveiligingscamera

Biedt 340 graden zicht bij zowel dag als nacht en kan op afstand gevolgd worden met de mydlinkTM Cloud Service

12 JUNI 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link breidt het Cloud camera assortiment uit met de Cloud PTZ (Pan, Tilt en Zoom) camera DCS-5222L, een op afstand bedienbare, 340 graden verstelbare, HD Cloud camera.

De DCS-5222L is de meest recente toevoeging aan de D-Link Cloud familie en een veelzijdige bewakingsoplossing voor in huis en kleinere kantoren. Met een pan/tilt functie, infrarood licht, automatische dag- of nachterkenning en een MicroSD kaart voor het opslaan van beelden, is de camera ontworpen om de hoogste kwaliteit beeldmateriaal op te nemen, zowel overdag als ‘s nachts. Met deze Cloud camera hebben gebruikers een nog beter zicht op hun bedrijf en bezittingen.

Dankzij het compacte design kan de camera op verscheidende plaatsen binnen huizen of kleine kantoren geplaatst worden. WPS zorgt voor een eenvoudige installatie. Eenmaal geïnstalleerd, is de live video-feed op afstand te bekijken via de mylinkTM web portal voor de pc en de mydlinkTM app voor iPhone®, iPad® of Android™.

Om de beste beeldkwaliteit te garanderen, neemt deze geavanceerde camera beelden op in 720p high-definition met 30 frames per seconde voor extra helderheid en detail. H.264 videocompressie maakt het mogelijk om vijf keer zoveel beeldmateriaal op te slaan op een microSD card dan met MJPEG. Met de infrarood LED nightvision kunnen details tot op vijf meter worden vastgelegd in het pikdonker. Daarnaast zijn met een audio-uitgang en ingebouwde microfoon audio-opnamen mogelijk. Bovendien bezit de camera extra functies zoals bewegingsherkenning en email alerts bij verdachte binnendringing en storingen.

De DCS-5222L heeft een advies verkoopprijs van 279,- Incl BTW en is nu verkrijgbaar
Citaten
"Wij streven naar het optimaliseren van de mogelijkheden van onze camera’s en mydlinkTM Cloud services, om mensen te helpen met het in de gaten houden van hun huisdieren, panden en waardevolle bezittingen wanneer zij weg zijn. Deze nieuwe camera demonstreert hoe vooruitstrevend de mydlinkTM Cloud services zijn, zowel particulieren als bedrijven hebben waar dan ook volledige controle over de camera’s. Wanneer u een klein bedrijf zoals een winkel of kantoor bezit, dan kan u op afstand het camerastandpunt veranderen of beveiligingsopties aanpassen." Kevin Wen, President van D-Link Europa
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten