De Promotor is D-Link Benelux

Deze Promotie wordt niet gesponsord, onderschreven of verricht door Instagram/Facebook of op welke manier dan ook verbonden met Instagram/Facebook.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Op alle deelnemers zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

2. Slechts 1 deelname per persoon is toegestaan. Deelnemers die een valse naam of adres opgeven worden gediskwalificeerd.

3. Iedereen die niet volgens de regels meespeelt wordt onmiddellijk gediskwalificeerd.

4. Deelname aan de “D-Link outdoor camera” wedstrijd (“De Promotie”) is open voor personen die woonachtig zijn in een van de deelnemende markten (Nederland & België) en ouder zijn dan 18 jaar. Met uitzondering van:

. personeelsleden van D-Link

. zijn communicatie- en adviesbureau’s

. en hun respectievelijke familieleden die onder hetzelfde dak woonachtig zijn.

D-Link Benelux behoudt zich het recht voor om bewijs van leeftijd en/of bewijs van ingezetenschap te vragen.

5. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, georganiseerd of gedaan door of geassocieerd met Instagram/Facebook. Deelnemers zijn zich er van bewust dat zij persoonlijke gegevens verstrekken aan D-Link Benelux als de eigenaar van de Instagram-/Facebookpagina, en niet aan Instagram/Facebook zelf.

HOE MEE TE DOEN

6. Deelnemers kunnen via zowel Instagram als Facebook deelnemen. De wedstrijd is als volgt. D-Link Benelux post het volgende op Instagram:

WINACTIE! Met de unieke 180-graden technologie van D-Link houd je vrijwel alles in de gaten! Hoeveel paaseieren tel jij? 1) Laat hieronder een reactie achter, 2) volg @dlinkbenelux op Instagram en maak kans op de Full HD 180° Outdoor Wi-Fi Camera DCS-2670L!

T&C’s in bio #winactie #dlinkbenelux #outdoorcamera

Individuen mogen op Instagram deelnemen aan de promotie door de Instagrampagina @dlinkbenelux te liken en onder de post te vermelden hoeveel paaseieren zij zien.

 

D-Link Benelux post tevens het volgende op Facebook:

 

WINACTIE! Met de unieke 180-graden technologie van D-Link houd je vrijwel alles in de gaten! Hoeveel paaseieren tel jij? Laat hieronder een reactie achter en maak kans op de Full HD 180° Outdoor Wi-Fi Camera DCS-2670L! T&C’s: bit.ly/2uxFq2t

 

Individuen mogen op Facebook deelnemen aan de promotie door onder de post te vermelden hoeveel paaseieren zij zien.

7. De Promotie start om 15.00 uur op vrijdag 30 maart 2018 en zal sluiten om 23:59 uur op maandag 2 april 2018  ("Promotie Periode).

8. Naast de genoemde eisen in deze algemene voorwaarden moeten deelnemers ook een geldig Instagramaccount/Facebookaccount hebben dat privé berichten toestaat.

DE PRIJS

9. De prijs bestaat uit één D-Link DCS-2670L Wi-Fi Camera voor een individu. Dit geldt voor Instagram en Facebook tezamen.  

10. De winnaar (1) wordt geselecteerd door het meest originele antwoord te selecteren. Een onafhankelijke jury die de winnaar zal aanduiden, bestaat onder andere uit personeelsleden van D-Link Benelux. De jury zal haar beslissingen in geen geval moeten rechtvaardigen. Deze zijn onherroepelijk.

11. De winnaar (1) moet een inwoner zijn van Nederland of België.

13. De prijs kan niet worden verdeeld.

14. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar en er is geen alternatief in contanten, of een andere vorm van compensatie.

15. De naam van de winnaar wordt gepost onder de Promotie Post op Instagram of Facebook en wordt ook gecommuniceerd naar de winnaars via een Private Message op Instagram of Facebook binnen 48 uur nadat de Promotie Periode verstreken is.

 

HOE TE CLAIMEN

16. De winnaar heeft 7 dagen om het thuisadres naar D-Link Benelux te sturen. Als D-Link Benelux de gegevens van de winnaar niet binnen 7 dagen binnen heeft, wordt de winnaar geacht de prijs te hebben verbeurd en kan D-Link Benelux, naar eigen goeddunken, een andere winnaar kiezen.

 

ALGEMEEN

17. Alle persoonlijke informatie wordt alleen maar gebruikt voor deze Promotie.

18. D-Link Benelux behoudt zich het recht om de Promotie te annuleren, te beëindigen, te wijzigen of te schorsen en / of te variëren in de regels op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving.

19. D-Link Benelux kan elk individu diskwalificeren, als diegene met betrekking tot de promotie zich in de ogen van D-Link Benelux ongepast gedraagt. Zij (D-Link Benelux) kan dit doen naar eigen goeddunken.

20. De beslissing van D-Link Benelux is definitief en wettelijk bindend.

22. Deze Promotie en de algemene voorwaarden zijn volgens de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische wet en zijn onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van Nederland/België.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten