D-Link toont nieuwe reeks Mobile Connectivity Solutions

D-Link, internationaal fabrikant van netwerkapparatuur, kondigt vandaag op het Mobile World Congress 2018 een reeks nieuwe Mobile Connectivity Solutions aan voor voor consumenten, bedrijven en mobiele providers, waaronder:

 

Edge als service

Het nieuwe Edge als service van D-Link voorziet ondernemingen van hun eigen particuliere LTE-netwerk. Gevoelige gegevens afkomstig van apparaten uit het Industrial Internet of Things (IIoT) worden lokaal verwerkt in plaats van via het MNO-netwerk. Hierdoor is het netwerk veiliger en sneller. D-Link’s low-power base stations zorgen voor onbeperkte schaalbaarheid en kunnen zware netwerkeisen aan.

Connected Transportation

Dankzij een verbinding tussen  D-Link’s VPN-routers  en aanwezige netwerkcamera's en GPS-trackers in openbare voertuigen die het gedrag van bestuurders en passagiers bewaken en rapporteren, reis je nu veiliger en slimmer.

 

Smart Parking

Steeds meer steden worstelen met verkeersopstoppingen en parkeerproblemen. Hiervoor biedt D-Link maatoplossingen. De nieuwe LTE VPN-router van D-Link werkt met NVR's en andere analyse tools voor centraal beheer, gegevensverzameling en gegevensverspreiding.

 

Smart Retail

De nieuwste reeks Smart Retail oplossingen van D-Link bestaat uit slimme camera's voor de detailhandel. Belangrijkste features zijn gezichtsherkenning waarmee gebruikers niet alleen hun beste klanten kunnen herkennen en een betere service kunnen bieden, maar ook eenvoudiger bedreigingen kunnen detecteren. Verder kan de winkelier makkelijker de populairste producten en displays bepalen aan de hand van een hotspot-analyse. Het automatisch bijhouden van bezoekers en gasten via bedrijfsanalysesoftware behoort verder tot de vele voordelen.

 

BLE IoT-oplossing

De BLE IoT-oplossingen van D-Link bestaan uit een nieuwe home-gateway, watersensor en smartplug die verbonden kunnen worden met een externe cloud. Via een beveiligingschipset van derden, genieten de apparaten een veilige verbinding met een externe cloud. Dankzij de hub beheren gebruikers op eenvoudige wijze smart home producten voorzien van Bluetooth; de 4G/LTE-connectiviteit en een back-up batterij zorgen voor 24/7 betrouwbaarheid. Op basis van vooraf ingestelde acties kun je de ingebouwde sirene af laten gaan of de apparaten in- en uitschakelen dankzij de IFTTT-ondersteuning.

 

Fixed Mobile Convergence (FMC)

De robuuste hybride IAD van D-Link combineert 4G LTE met de bandbreedte van het vaste netwerk voor een snellere en betrouwbaardere internetverbinding. Deze oplossing van D-Link is beveiligd tegen uitval, zelfs wanneer de bandbreedte van het vaste netwerk of de LTE-verbinding hapert.

 

Connectivity en Surveillance

De nieuwe smart city oplossingen van D-Link bieden gemak en veiligheid. D-Link’s bewakingscamera's bieden kwalitatief hoge kwaliteit videostreaming. In combinatie met D-Link’s LTE-hotspots en bridges kunnen communities gemakkelijk toegang krijgen tot informatie en entertainment.

Bovenstaande diensten worden enkel projectmatig uitgevoerd. De prijzen zijn eveneens op projectbasis, zo ook de beschikbaarheid.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten