D-Link introduceert Nuclias, dé nieuwe cloudoplossing voor gecentraliseerde connectiviteitsmogelijkheden onderweg

D-Link, internationaal fabrikant van netwerkapparatuur, presenteert vandaag, tijdens MWC 2018, Nuclias: een cloudgebaseerde netwerkbeheeroplossing waarmee managed service providers en ondernemers zelfstandig hun netwerkinfrastructuur overal en altijd extern kunnen configureren en monitoren.

Nuclias werkt op abonnementsbasis en behelst een cloud management tool die geen lokale controller nodig heeft. Hierdoor zullen de kosten en complexiteit lager uitvallen, terwijl de netwerkinfrastructuur efficiënter verloopt. De geheel nieuwe Nuclias-app en het online portal bieden met slechts één druk op de knop inzicht in elk verbonden apparaat. Tevens kunnen gegevens direct geanalyseerd worden. De app biedt ook zero-touch voorzieningen voor een eenvoudige implementatie en onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden indien nodig.

De multi-tenantstructuur van Nuclias maakt implementatie op meerdere locaties en bij meerdere bedrijven mogelijk, terwijl zijn geavanceerde tools voor dataverkeeroverzichten en gegevensanalyse ondernemers en IT-professionals realtime inzicht bieden. Extra functies zijn onder meer een beveiligd, role-based administratiesysteem en auditable change logs, verificatie via captive portal, 802.1x, RADIUS-server en ondersteuning voor inloggen met Facebook en Google voor wifi-toegang voor gasten en geautomatiseerde netwerkmonitoring.

Voor een flexibele installatie op plekken waar geen traditonele stopcontacten aanwezig zijn, zijn er de D-Link DBA-1510P AP en DBA-1210P AP: twee 802.11ac-access points met beide PoE-ondersteuning. Later in 2018 zal D-Link een compleet aanbod krachtige Gigabit smart-managed switches met optionele PoE- en glasvezelconnectiviteit introduceren als toevoeging aan de Nuclias-productfamilie.

 

Nuclias Wireless AC Access Points

DBA-1510P                         

 DBA-1210P

De DBA-1510P AP en DBA-1210P AP zijn voorzien van de nieuwste dual-band 802.11ac Wave 2 Wi-Fi standaard met gecombineerde Wi-Fi-snelheden tot wel 1750 Mbps. De DBA-1210P is tevens voorzien van MU-MIMO voor een hogere netwerkefficiëntie van een bedrijf.

·         DBA-1510P

o   802.11ac

o   3x3 concurrent Dual Band (AC1750)

o   Gigabit Ethernet

o   802.3at PoE

 

·         DBA-1210P

o   802.11ac Wave 2

o   2x2 Concurrent Dual Band (AC1200)

o   MU-MIMO

o   Gigabit Ethernet

o   802.3af PoE

 

Beschikbaarheid:

Nuclias is beschikbaar vanaf Q2, 2018.

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten