D-Link toont nieuwste Wireless- en smarthome producten op CES 2018

Integratie met Amazon Alexa en Google Assistant

D-Link, internationaal fabrikant van netwerkapparatuur, toont tijdens CES 2018 haar nieuwste Wireless- en Smart Home producten. Tevens zal de nieuwe mydlink-app voor zowel Android als iOS gepresenteerd worden. De nieuwe mydlink-app biedt ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa voor de ultieme Smart Home. Bovendien maakt deze integratie Cloud Recording voor de nieuwste bewakingscamera’s van D-Link mogelijk.

Tot slot zal D-Link een reeks aan geavanceerde routers tentoonstellen. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met McAfee en Intel, met een focus op veiligheid, om cyberaanvallen te detecteren, te bestrijden of zelfs te voorkomen. Daarnaast ondersteunen de routers de nieuwste standaard voor draadloze Wi-Fi netwerken, 802.11AX, en leveren ze superieure prestaties bij activiteiten die veel van de bandbreedte vragen zoals streaming, gaming en VR.

Vind D-Link @ Tech West, The Venetian, Titian 2302 en/of lees verder voor meer informatie over haar nieuwste introducties tijdens CES 2018.

mydlink Wi-Fi Smart Plug (DSP-W115), Wi-Fi Smart Power Strip (DSP-W245) en nieuwe mydlink-app

De nieuwste smart power oplossingen van D-Link, de DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug en DSP-W245 Wi-Fi Power Strip, bieden je een geheel nieuwe manier om je huishoudelijke apparaten te bedienen en te bewaken. Log in op de mydlink-app en houd altijd controle over de aangesloten apparaten, waar je ook bent.

Dankzij de integratie met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, koppel je eenvoudig via de mydlink-app de aangesloten apparatuur aan andere, populaire smarthome ecosystemen om je huis nog comfortabeler te maken. Je huis is nog nooit zo verbonden geweest.

AC2200 Tri-Band Wi-Fi System (COVR-2202) en AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi System (COVR-C1203)

De AC2200 Tri-Band Wi-Fi System (COVR-2202) en de AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi System (COVR-C1203) zijn de nieuwste toevoegingen aan de D-Link COVr Whole Home Wi-Fi productfamilie. De D-Link COVR-2202 en COVR-C1203 Wi-Fi Systems maken beide gebruik van een al bestaande router in huis en diverse stations voor het realiseren van een volledige dekking. Wi-Fi blackspots elimineren is nu kinderspel.

Met de D-Link COVr Whole Home Wi-Fi productfamilie kun je genieten van een supersnelle, naadloze Wi-Fi verbinding op elke smart device, door het hele huis. Smart Roaming technologie zorgt er immers voor dat smart devices automatisch overschakelen op de best bereikbare Wi-Fi hotspot, zonder dat de Wi-Fi verbinding onderbroken wordt.

De COVR-C1203 biedt flexibiliteit voor de grootte van een gemiddeld huis en specifieke configuratiebehoeften. Met name de COVR-2202 is ontworpen met het oog op grotere huizen.

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten