Nieuwe Country Manager en Team Leader voor D-Link Benelux

Om het Benelux team en haar klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, heeft D-Link de krachten in de Benelux en DACH landen gebundeld. Gunter Thiel, Country Manager van DACH zal ook als Country Manager in de Benelux aantreden. Onder zijn verantwoordelijkheid zullen sales management, marketing, product management en klantenservice versterkt worden. Gerald Schouten is aangesteld als de nieuwe Country Sales Manager en team leader van D-Link Benelux. Hij vervangt Steven Decoopman als de lead in de Benelux.

 

Gunter Thiel heeft ervaring opgedaan in marketing en sales bij diverse technologiebedrijven. Zo heeft hij gewerkt voor Sony Ericsson, LG Electronics en BlackBerry. Met Gunter en het uitgebreide team onder zijn leiding, brengt D-Link nog meer competitieve kracht naar de uitdagende Benelux markt. Gunter rapporteert aan Thomas von Baross, Vice President D-Link Northern, Central & Eastern Europe.

 

Gerald Schouten is ook geen onbekende in de markt. Hij heeft diverse sales functies vervuld bij AVM, 2L International en ElectroStyling en heeft flink wat ervaring opgedaan in de B2B markt. Schouten over zijn nieuwe baan: “D-Link is een mooi merk met een rijke historie. De ICT markt is flink in beweging, Smart Home, IOT en AI zijn sleutelwoorden geworden. D-Link zal zich hierin sterk positioneren met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende producten voor B2B, B2C en Telecom & ISP. Het bedrijf wil vooral de B2B-tak laten groeien. Een aantal opmerkelijke innovaties zullen die groei mogelijk maken. D-Link zal daarnaast de Benelux markt actief benaderen en zichtbaar zijn in alle kanalen. D-Link heeft een aantal handige tools ontwikkeld die resellers helpen om tijd te besparen en goed advies aan hun klanten te kunnen leveren. Mede dankzij strategic partnerships met Google, Amazon, Apple Homekit en Qivicom gaan we flink wat interessante producten lanceren in de toekomst!"

 

Gunter Thiel over de aanstelling van Gerald: "Ik ben erg blij dat we met Gerald Schouten een ervaren manager in huis hebben gehaald. Hij heeft een groot ITK netwerk en dat is essentieel voor een Country Sales Manager. Door zijn uitstekende marketing en sales kennis is Gerald de perfecte man voor de job. Met zijn aanstelling leggen we het fundament voor verdere groei in de competitieve Benelux markt."

 

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten