D-Link lanceert zeer betrouwbare, veilige en voordelige serie switches

De DGS-3000-series biedt providers en bedrijven verbeterd management op afstand, uitstekende veiligheid en extreme betrouwbaarheid

03 OKTOBER 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link heeft de nieuwe DGS-3000-serie geïntroduceerd. De modellen zijn speciaal ontwikkeld voor service providers, met voordelige metro-access, edge toegang voor bedrijven en scholen, en dit alles met uitstekende veiligheidsvoorzieningen en een extreem hoge uptime.

Service providers en hun klanten kunnen profiteren van de triple play functionaliteit. Deze is speciaal ontwikkeld om eenvoudig te beheren IPTV/VoIP services aan te bieden. Grotere bedrijven en MKB zullen hun voordeel halen uit de voordelige gigabit oplossing met geavanceerde access layer features.

De nieuwe serie is onderdeel van D-Link’s Layer 2 managed switches-familie en bestaat uit de DGS-3000-28X, DGS-3000-52X, DGS-3000-28LP en DGS-3000-28XMP. Ze hebben volledig configureerbare poorten, waaronder: 1 Gb/s RJ-45 poorten en 1 Gb/s SFP poorten (optioneel met 10 Gb/s SFP+ voor makkelijk instellen en PoE ondersteuning). 10 Gb/s uplinks voorkomen vertragingen op het netwerk en PoE ondersteuning zorgt voor extra flexibiliteit bij draadloze netwerken en IP beveiliging.

De DGS-3000 serie levert betrouwbare en veilige netwerken met meerdere authenticatie methoden voor gebruikers, zoals ondersteuning voor Access Control Lists (ACLs) en IP-MAC-Port Binding. Ze hebben ook features als RADIUS accounting en een reeks Identity-driven Network Policies. De overspanningsbeveiliging per poort, Ethernet Ring Protection Switching (ERPS) en Redundant Power Supply (RPS) eigenschappen zorgen voor maximale beschikbaarheid van het netwerk en een betrouwbare verbinding.

Voordelen van de serie:

Verbeterde uplink bandbreedte: De DGS-3000-28X en DGS-3000-52X hebben vier 10 Gb/s SFP+ poorten voor verbeterde uplink bandbreedte en fouttolerantie.

Eenvoudig te installeren op lastige plekken: De DGS-3000-28LP en DGS-3000-28XMP switches hebben Power over Ethernet (PoE). Hiermee kan randapparatuur op lastige plekken worden geïnstalleerd zonder dat er stopcontacten hoeven te zijn.

Efficient en betrouwbaar netwerken: Ze ondersteunen Ethernet Ring Protection Switching (ERPS). Dit staat 50-millisecond failover toe als er een fout optreedt zodat er minimale storing optreedt. IEEE 802.1AX en 802.3ad Link Aggregation support levert een redundante verbinding en load balancing voor bedrijfskritische netwerken.

Hoge quality of service: De rijke set aan multilayer QoS/CoS features zorgen ervoor dat bedrijfskritisch netwerkverkeer, zoals VoIP, video conference, IPTV en IP surveillance de juiste prioriteit krijgen.

Identity-driven network policies: De serie ondersteunt diverse authenticatie mechanismen, zoals 802.1X port-based Access Control, Web-based Access Control (WAC). MAC-based Access Control (MAC) levert stricte toegangscontrole tot het network.

Eenvoudig te managen: De Single IP Management (SIM) van D-Link vereenvoudigt en versnelt managementtaken. Zo kunnen meerdere switches geconfigureerd, gemonitord en onderhouden worden vanaf elk workstation met een webbrowser in het netwerk.

Veilig: De gebruikers- en apparaten authenticatie van de serie biedt opties om toegang tot het network tot in detail te regelen. Hieronder vallen ook host-based authentication en authorisation,

Beschikbaarheid en prijsinformatie

Alles switches zijn nu beschikbaar.

Adviesprijzen (ex BTW):

  • DGS-3000-28X – 550 Euro
  • DGS-3000-52X – 775 Euro
  • DGS-3000-28LP – 485 Euro
  • DGS-3000-28XMP – 725 Euro

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten