D-Link toont nieuwste Wireless producten op IFA 2017

D-Link, internationaal fabrikant van netwerkapparatuur, presenteert nieuwe Wireless producten tijdens IFA 2017, Europa’s grootste vakbeurs voor consumentenelektronica in Berlijn. Hierbij gaat het om een reeks nieuwe Wi-Fi beveiligingscamera’s, razendsnelle Wi-Fi routers en een nieuwe toevoeging aan de D-Link COVr Whole Home Wi-Fi productfamilie. Deze producten zijn ontwikkeld in lijn met D-Link’s visie om de snelste, meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten te produceren om het “Wireless” leven naar een hoger niveau te tillen. Hierbij gaat het niet alleen meer om de vraag naar meer snelheid, maar ook om de vraag naar Whole Home Wi-Fi systemen.

D-Link’s nieuwe producten, tentoongesteld in Reseller Park (Hal 25, Stand Nr. 132), omvatten de Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi System (COVr-P2502), de EXO AC1900 MU-MIMO Router (DIR 878) & EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit Router (DIR 882) en de Mini HD Wi-Fi Camera (DCS-8000LH) & HD 180-graden Wi-Fi Camera (DCS-8100LH). Verdere productinformatie volgt hieronder.

Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi System (COVr-P2502)

D-Link’s COVr Hybrid Powerline Wi-Fi System (COVr-P2502) is één van de eerste Wi-Fi oplossingen voor het hele huis die PowerLine technologie gebruikt als basis. PowerLine werkt via het elektriciteitsnetwerk in huis, waarbij elektrische bedrading omgezet wordt in een high-speed netwerk en elk stopcontact kan worden gebruikt als netwerkaansluiting. Het COVr-P2502 systeem maakt gebruik van een al bestaande router in huis en een set adapters voor het realiseren van een volledige dekking.

Het Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi System is ontwikkeld om snel en eenvoudig zogenoemde Wi-Fi black-spots in huis te laten verdwijnen, maar ook om de noodzaak voor meerdere Wi-Fi netwerken te elimineren. Het biedt een betrouwbare en stabiele verbinding, zelfs op enige afstand en door dikke muren heen. Ideaal voor gebruik in Europa, waar de meeste huizen voorzien zijn van stevige betonnen en bakstenen muren. Men kan dus vrij door het huis rondlopen zonder de Wi-Fi verbinding te verliezen. Bovendien schakelen smart devices automatisch over op de best bereikbare Powerline Wi-Fi hotspot, zonder dat de Wi-Fi verbinding verloren gaat. Allerlei Ethernet-kabels door het huis is nu ook verleden tijd; met drie Gigabit Ethernet poorten per adapter kunnen gebruikers eenvoudig computers, Smart TV’s en andere apparaten via het dichtstbijzijnde stopcontact aansluiten op het netwerk.

Belangrijke kenmerken

• Makkelijke installatie; de adapters zijn direct klaar voor gebruik

• Werkt met de standaard meegeleverde router van de Internet Service Provider

• Binnen enkele seconden geconfigureerd met behulp van een smartphone of tablet, zonder tussenkomst van een computer

• Ondersteunt dual-band Wireless AC1200 met gecombineerde snelheden tot 1.2 Gbps

• MU-MIMO technologie gaat slim om met verschillende gebruikers tegelijkertijd voor optimale snelheden

• Elke hotspot wordt aangedreven door een dedicated AV2 Powerline-adapter met snelheden tot 1.3 Gbps

• Geïntegreerde Gigabit Ethernet poorten maken het mogelijk vijf extra bedrade apparaten aan te sluiten op het netwerk

• Wi-Fi verbinding wordt niet verstoord door dikke muren en vloeren in huis

• Gebruikers kunnen genieten van supersnelle Wi-Fi snelheden, uitbreidbaar tot een gebied van 450m2.

Beschikbaarheid en prijs

De COVr-P2502 is beschikbaar vanaf oktober 2017 en heeft een adviesprijs van EURO 229 incl. BTW.

EXO AC1900 MU-MIMO Router (DIR-878) & EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-882)

Tegenwoordig zijn haast alle huishoudens gevuld met connected devices, zoals mobiele telefoons, set-top boxen, gaming consoles en netwerkbeveiligings-camera’s. Gecombineerd met de toenemende gebruik van 4K streamingsdiensten, is het van essentieel belang dat de snelheid van een thuisnetwerk betrouwbaar is en dat de bandbreedte toereikend genoeg is. Met de nieuwste routers van D-Link, de DIR-878 EXO AC1900 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit Router en de DIR-882 EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit Router, hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.

 

De DIR-878 en de DIR-882 bieden de snelste Wi-Fi snelheden en de meest uitgebreide dekking die op dit moment beschikbaar zijn. Naast razendsnelle WiFi-snelheden maken de routers intensieve activiteiten zoals 4K-streaming en het downloaden van grote bestanden mogelijk. Ook zijn beide Wi-Fi Gigabit Routers voorzien van Multiple-User MIMO (MU-MIMO) technologie met geavanceerde AC SmartBeam™. MU-MIMO technologie zorgt ervoor dat de routers communiceren met meerdere apparaten tegelijkertijd waardoor de netwerkcapaciteit een stuk groter wordt, terwijl de ingebouwde AC SmartBeam™ technologie actief het Wi-Fi signaal bijstuurt daar waar het nodig is. Dit levert stabielere en snellere verbindingen op. Dankzij innovatieve 802.11ac Wave 2 technologie bieden de DIR-878 en de DIR-882 gecombineerde snelheden van respectievelijk 1.9 Gbps en 2.533 Gbps.

 

Belangrijke kenmerken

·         802.11ac technologie op de 5 GHz band garandeert Wi-Fi verbindingen van een hoge kwaliteit voor meerdere apparaten tegelijkertijd.

·         Quality of Serice (QoS) maximaliseert prestaties door voorrang te verlenen aan de belangrijkste taken

·         Dual-band technologie met SmartConnect balanceert de taakverdeling tussen de frequentiebanden voor een optimale en betrouwbare verbinding

·         Voorzien van 10/100/1000 Gigabit Ethernet poorten voor NAS en gaming consoles

·         Gemakkelijk te beveiligen; Wi-Fi Protected Setup (WPS) maakt het mogelijk om draadloos verbinding te maken met nieuwe apparaten zonder nieuwe instellingen in te voeren of wachtwoorden aan te maken. De ingebouwde firewall biedt toegangscontroles en bescherming tegen aanvallen.

·         De Super Speed USB 3.0 poort en USB 2.0 poort op de DIR-882 vergemakkelijken het delen van zware documenten, films, foto’s en muziek.

 

Beschikbaarheid en prijzen

De EXO AC1900 MU-MIMO Router (DIR-878) is beschikbaar vanaf oktober 2017 en heeft een adviesprijs van EURO 139 incl. BTW. De EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-882) is eveneens vanaf oktober 2017 beschikbaar en heeft een adviesprijs van EURO 149 incl. BTW.

Mini HD Wi-Fi Camera (DCS-8000LH) & HD 180-graden Wi-Fi Camera (DCS-8100LH)

De compacte DCS-8000LH Mini HD Wi-Fi Camera en DCS-8100LH HD 180-graden Wi-Fi Camera zijn voorzien van diverse premium functies voor een geavanceerde videosurveillance. De ingebouwde Wi-Fi zorgt voor een hoge bandbreedte die nodig is voor naadloze 720p HD-videostreams.

 

Beide camera’s zijn compatibel met D-Link’s huidige Smart Home app: de mydlink Lite app. De mydlink Lite app en de bijbehorende website stellen de gebruiker in staat om (in real-time) opnamen te bekijken en pushmeldingen te ontvangen, waar ze ook zijn. Zo kan er dankzij de geluids- en bewegingsdetectie automatisch een pushmelding verstuurd worden naar de gebruiker om te waarschuwen als er iets gebeurt rondom het huis of kantoor. Daarnaast zijn de camera’s voorzien van IR LED verlichting, zodat ook ’s nachts ruimtes zorgvuldig bewaakt kunnen worden.

 

Normaliter zijn de premium functies van deze camera’s uitsluitend gereserveerd voor high-end professionele beveiligingssystemen, maar dankzij de nieuwe geïntegreerde Wi-Fi technologie is geavanceerde videosurveillance nu toegankelijk voor iedereen. Naast hun aantrekkelijke prijs zijn de camera’s bovendien binnen een mum van tijd geïnstalleerd met behulp van de bijbehorende, gebruiksvriendelijke app.

 

Belangrijke kenmerken

·         Verbindt makkelijk met draadloze netwerken – makkelijk te installeren en in te stellen via Wi-Fi

·         Gebruiksvriendelijk – de camera’s zijn compatible met D-Link’s Smart Home app. In de app komen alle apparaten samen zodat de consument makkelijk de Smart Home kan aansturen

·         Snapshots en videoclips – kunnen makkelijk direct via de app op de telefoon worden opgeslagen. De DCS-8100LH heeft ook een microSD slot waar snapshots en video op kan worden geslagen

·         Beweging- en geluidsdetectie – stuurt automatisch waarschuwingsnotificaties naar de gebruiker wanneer de detectie getriggerd wordt

·         Bediening op afstand – met onze app kan men op afstand meekijken en besturen maar ook een video opnemen

·         Compact design – beide camera’s vallen niet op. Ideaal voor elk interieur

·         High quality camera – 4x digitale zoom, nachtzicht tot 5 meter en high quality 720p HD resolutie bieden een helder plaatje van je bedrijf of huis

·         Breedbeeld – om nog meer te kunnen zien, hebben de DCS-8000LH en DCS-8100LH een bijzonder wijd, 120 en 180 graden beeld

·         Tweeweg audio – de DCS-8100LH heeft tweeweg geluid. Zo kunnen gebruikers luisteren en terugpraten via hun mobiele telefoon.

Beschikbaarheid en prijzen

De Mini HD Wi-Fi Camera (DCS-8000LH) is beschikbaar vanaf september 2017 en heeft een adviesprijs van EURO 69 incl. BTW. De HD 180-graden Wi-Fi Camera (DCS-8100LH) is eveneens vanaf september 2017 beschikbaar en heeft een adviesprijs van EURO 145 incl. BTW.

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten