D-Link biedt supersnelle Access Points voor zakelijke markt

De Dual-Band Wireless AC Unified Access Points ondersteunen nieuwste draadloze technologie. Eenvoudige upgrade voor MKB.

D-Link heeft twee nieuwe Unified Access Points geïntroduceerd voor betere connectiviteit en draadloze prestaties voor het MKB. De Wireless AC Selectable Dual-Band Unified Access Point (DWL-3610AP) en Wireless AC1200 Dual-Band Unified Access Point met externe antennes (DWL-6610APE) bieden ongehoorde Wi-Fi prestaties, hoge verbindingssnelheden en flexibel netwerkmanagement tegen een scherpe prijs.

D-Link heeft ook haar best verkopende Unified Wireless AC Access Point verbeterd, de  Wireless AC1200 Dual-Band Unified Access Point (DWL-6610AP). Deze is nu nog mooier en dunner dus nog geschikter voor discrete plaatsing op plafond of aan de muur.

Bedrijven zijn steeds afhankelijker van snel en draadloos internet voor laptops, tablets, smartphones, VOIP telefoons en andere apparaten. Deze nieuwe Unified Access Points bieden de eenvoudigste en meest voordelige upgrade voor kleine bedrijven die willen upgraden naar Wireless AC. Dit stelt ze in staat de draadloze snelheden op te krikken door de 5 GHz frequentie te gebruiken. In deze frequentie zitten minder storingen. De Acces Points zijn verder makkelijk te managen en uit te breiden als dat nodig is.

Door de toepassing van Wireless AC kunnen gebruikers genieten van een snellere verbinding bij multitasking, zelfs als er meerdere apparaten tegelijk gebruikt worden.

De belangrijkste voordelen:

·         Betere Wi-Fi voor meer apparaten - 802.11ac technologie op de 5 GHz frequentieband betekent een betere verbinding voor meerdere apparaten

·         Ideaal voor bedrijven die op Wireless AC willen overstappen - dual-band ondersteuning voor zowel 802.11n als 802.11ac apparaten en tot 867 Mbps op de 5 GHz wireless band.

·         Eenvoudig te managen – tot 16 Access Point kunnen worden gegroepeerd tot een zelf configureerbaar cluster. Samen met een D-Link Wireless Controller kunnen tot 1,024 Access Points centraal gemanaged worden om een zelf-organiserend, zelf-optimaliserend en zelfhelend netwerk te creëren.

·         Multiple SSIDs tot 16 virtuele Access Points (DWL-3610AP) of 32 virtual Access Points (DWL-6600AP en DWL-6610APE) kunnen worden aangemaakt via een enkele Access Point. Dit betekent dat WiFi kan worden opgedeeld voor verschillende doeleinden, zoals; intern, gasten toegang, POS apparatuur, demonstratieschermen, etc.

·         Verbeterde prestaties - Band steering technologie en Airtime Fairness with Radio Frequency (RF) betekenen dat draadloos internet centraal automatisch wordt gemanaged. Dit vergroot de prestaties van Wi-Fi voor alle apparaten, zelfs als daar langzame apparaten bij zitten.

·         Quality of Service – ondersteuning voor 802.1p QoS voor betere prestaties van tijdsintensief netwerkverkeer zoals VoIP en het streamen van video’s.

·         Mooier en compacter – de aangepaste DWL-6610AP en de nieuwe DWL-6610APE zijn minder dan 4cm hoog zodat ze discreet op plafonds of muren opgehangen kunnen worden.

·         Elimineer dead spots en moeilijk bereikbare plekken - de DWL-6610APE levert extra bereik door het gebruik van externe antennes. Hiermee kunnen administrators de dekking van WiFi signaal afstemmen.

 

Deze Unified Wireless AC Access Points zijn voor elk bedrijf volledig instelbaar om zo een beter WiFi signaal te realiseren. Speciale installateurs zijn niet nodig. Deze betaalbare oplossing is snel, makkelijk te managen en efficiënt.

Beschikbaarheid en prijzen

De DWL-3610AP is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van EURO 137 incl. BTW. De DWL-6610AP is direct verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van EURO 165 incl. BTW. De DWL-6610APE heeft een adviesprijs van EURO 260 incl. BTW en is eveneens per direct beschikbaar.

Ga voor meer informatie naar:

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten