D-Link breidt assortiment Wi-Fi Range Extenders uit

D-Link, wereldleider in connectiviteit, introduceert twee nieuwe Wi-Fi Range Extenders om snel en eenvoudig zwakke Wi-Fi plekken in huis of op kantoor te laten verdwijnen. Voor het uitbreiden van je Wi-Fi signaal is alleen een stopcontact nodig. Installatie van de extenders is mogelijk zonder tussenkomst van een computer.

De D-Link DAP-1635 AC1200 Wi-Fi Range Extender met Power Passthrough beschikt over de nieuwste Wireless AC-technologie en dual-band Wi-Fi technologie voor gecombineerde snelheden tot wel 1200 Mbps. De DAP-1325 N300 Wi-Fi Range Extender breidt het bestaande Wi-Fi signaal uit dankzij de populaire Wireless N technologie met snelheden tot 300 Mbps.

 

De installatie van de nieuwe Wi-Fi Range Extenders is kinderlijk eenvoudig. Je stopt simpelweg de adapter in een stopcontact. Ondersteunt de router of het accespoint waarvan je het signaal wilt verlengen WiFi Protected Setup (WPS), dan is het vervolgens een kwestie van een simpele druk op de ingebouwde WPS-knop op zowel de router als de extender en het netwerk is veilig opgezet. Ook kun je de DAP-1635 en de DAP-1325 installeren met D-Link’s Quick Router Setup (QRS) app voor zowel iOS en Android. Wil je ze toch installeren via de computer, dan bieden beide extenders een eenvoudige ingebouwde setup wizard.

 

D-Link’s nieuwe Wi-Fi Range Extender serie is perfect voor thuisgebruik of voor een klein kantoor. Dankzij hun compacte design nemen de DAP-1635 en de DAP-1325 niet veel ruimte in beslag en zijn ze direct klaar voor gebruik op het moment dat ze in het stopcontact worden gestopt. Om het Wi-Fi netwerk zo optimaal mogelijk uit te breiden, geven de ingebouwde ledlampen aan wat de beste plaatsing is van de extenders. Bovendien maken de DAP-1635 en de DAP-1325 het mogelijk om een persoonlijke Wi-Fi hotspot te maken. Ze kunnen zelfs via een ethernet poort connectie maken met apparaten in dezelfde ruimte.

 

Technische specificaties:

·         Wi-Fi optimalisatie – breid je Wi-Fi netwerk uit met snelheden tot 1200 Mbps (DAP-1635 met dual-band Wireless AC-technologie) of 300 Mbps (DAP-1325 met Wireless N technologie).

·         Flexibel en veelzijdig – de Power Passtrough op de DAP-1635 heeft als extra voordeel dat de gekozen stopcontacten beschikbaar blijven voor andere elektrische apparaten. Zijn dual-band technologie helpt om eventuele storingen van naburige Wi-Fi netwerken te verminderen, terwijl zijn ingebouwde Ethernet-poort het mogelijk maakt dat andere apparaten op hetzelfde moment aangesloten kunnen worden op het netwerk.

·         Visual Wi-Fi signal indicator LED – gissen naar de juiste plek voor een extender is nu verleden tijd. De ingebouwde ledverlichting van de DAP-1635 en de DAP-1325 geeft precies aan wat de beste locatie is om ze te plaatsen.

·         Meer dan alleen een Wi-Fi extender – maak een persoonlijke hotspot of voeg Wi-Fi connectiviteit toe aan computers, smart tv’s en games consoles met Ethernet-poorten.

·         Eenvoudige set-up – geïnstalleerd in enkele seconden zonder tussenkomst van een computer. Stop de extender in een stopcontact. Druk vervolgens zowel op de ingebouwde WPS-knop van de extender als op de WPS-knop van de router waarvan je het bereik wilt vergroten of gebruik D-Link’s QRS app.

 

Beschikbaarheid en prijzen

De DAP-1635 heeft een adviesprijs van EURO 69,95 incl. BTW. De DAP-1325 heeft een adviesprijs van EURO 34,95 incl. BTW. Beide Wi-Fi Range Extenders zijn vanaf nu verkrijgbaar.

 

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten