D-Link lanceert nieuwe generatie Wave 2 Wireless AC ULTRA Performance Routers

D-Link, internationaal producent van netwerkapparatuur, heeft een nieuwe serie ULTRA Performance MU-MIMO Wi-Fi Routers geïntroduceerd. De serie bestaat uit de AC3150 DIR-885L en de AC5300 DIR-895L. De AC3150 DIR-885L en de AC5300 DIR-895L zorgen gegarandeerd voor supersnelle verbindingen en maken intensieve activiteiten zoals 4K-streaming en het downloaden van grote bestanden op meerdere apparaten tegelijkertijd mogelijk. Ideaal voor de power users dus.

 

De ULTRA Wi-Fi Routers maken gebruik van de nieuwste technologieën waaronder Multi User-Multiple Input, Multiple Output (MU-MIMO) technologie met geavanceerde AC SmartBeam™ en SmartConnect technologie voor de meest betrouwbare en sterke draadloze verbinding. MU-MIMO technologie zorgt ervoor dat de routers communiceren met meerdere apparaten tegelijkertijd waardoor de netwerkcapaciteit een stuk groter wordt. SmartConnect en Advanced Quality of Service (QoS) zorgen er uiteindelijk voor dat alle actieve apparaten automatisch toegewezen worden aan de meest geschikte verbinding, ofwel aan de 2.4GHz of aan de 5GHz frequentieband. Dit zorgt voor optimale prestaties en voorkomt dat een bepaalde frequentieband overbelast raakt. Werk simpelweg je e-mail bij via de 2,4GHz-band op je smartphone of tablet en speel tegelijkertijd je favoriete game via de 5GHz-band op je computer of TV.

 

De ingebouwde AC SmartBeam technologie stuurt actief het Wi-Fi signaal bij daar waar het nodig is, wat stabielere en snellere verbindingen oplevert. Dankzij de nieuwe generatie van Wave 2 Wireless AC technologie biedt de Tri-Band DIR-895L gecombineerde snelheden tot wel 5.3 Gbps, terwijl de Dual-Band DIR-885L snelheden biedt tot 3.15 Gbps. Dankzij een eenvoudige ingebouwde setup wizard via de computer of de QRS (Quick Router Setup) app voor iOS en Android zijn de gebruiksvriendelijke ULTRA Performance Routers binnen no-time geïnstalleerd.

Technische eigenschappen ULTRA Wi-Fi Routers:

·         Voorzien van de laatste 802.11ac Wave 2 Wi-Fi standaard

·         De DIR-895L levert gecombineerde tri-band Wi-Fi snelheden tot wel 5.3 Gbps, terwijl de DIR-885L gecombineerde dual-band Wi-Fi snelheden levert tot 3.15 Gbps

·         MU-MIMO technologie bedient meerdere apparaten tegelijkertijd voor hogere Wi-Fi snelheden

·         “AC Beamforming” bevordert sterke draadloze verbindingen

·         SmartConnect balanceert de taakverdeling tussen de 2.4GHz band en de 5GHz band door elk apparaat automatisch toe te wijzen aan de best beschikbare verbinding

·         De routers beschikken over Gigabit WAN en LAN poorten voor een high-speed draadloze connectie

·         Dankzij de gratis mydlink Lite mobile app kun je van een afstand het netwerk bedienen

·         Snelle en eenvoudige Wi-Fi Protected (WPS) installatie, Secure WPA & WPA2 encryptie

·         USB 3.0, mydlink SharePort & DLNA voor het eenvoudig delen van mediabestanden

 

 

Beschikbaarheid en prijzen

De DIR-885L heeft een adviesprijs van EURO 240 incl. BTW. De DIR-895L heeft een adviesprijs van EURO 390 incl. BTW. Beide routers zijn vanaf nu verkrijgbaar.

 

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten