D-Link toont Connected Solutions op MWC 2017

D-Link, internationaal fabrikant van netwerkapparatuur, zal tijdens het Mobile World Congress 2017 in Barcelona haar meest recente reeks Smart Home en Smart City producten tonen. De producten zijn onderdeel van een brede reeks moderne connectiviteitsoplossingen – van snelle M2M routers en LTE hotspots voor in de auto tot slimme sensoren en D-Link’s nieuwe Covr Wi-Fi systeem.

4G LTE

Voor de moderne consument is een snelle internetverbinding essentieel, zowel in huis als onderweg. De reeks LTE Wi-Fi routers en draagbare LTE Wi-Fi hotspots combineren LTE Cat 9 (downloads met een topsnelheid van 450 Mbps) met dual-band Wireless AC. Zo kunnen meerdere mensen tegelijkertijd gebruikmaken van een naadloze mobiele internetverbinding. Verder combineren hybride DSL+LTE routers 4G LTE mobiel internet met een vaste DSL verbinding om een snellere en betrouwbaardere verbinding tot stand te brengen.

Machine to Machine (M2M)

D-Link zal een van de meest complete sets M2M producten tonen op MWC 2017. Hoogtepunten zijn de DWM-320, een Wi-Fi hotspot met OBD2 ondersteuning voor in de auto, en de DWM-312, een 4G LTE M2M router die zelfs in de meest lastige omstandigheden een betrouwbare realtime M2M verbinding legt. Dit maakt het een ideaal apparaat voor belangrijke zakelijke overdrachten, zoals een verbinding leggen met een pinautomaat.

Smart Home

Op het MWC zal D-Link tevens nieuwe Smart Home producten tonen, waaronder ‘s werelds eerste camera die compatibel is met Apple’s HomeKit: de Omna 180 Cam HD. Verder komt het bedrijf met een nieuwe serie mydlink Home Z-Wave sensoren en een nieuwe Z-Wave hub, welke tot wel 50 Smart Home apparaten ondersteunt. Er zullen ook twee nieuwe Wide Eye camera’s tentoongesteld worden. Deze camera’s bieden een beeldhoek van 180 graden voor maximaal zicht via een eenvoudige installatie.

Covr Whole Home Wi-Fi

D-Link toont tevens de nieuwe Covr Whole Home Wi-Fi serie. Covr combineert de meest recente Wi-Fi en PowerLine technologie om zo een soort mesh netwerk aan te leggen voor een ultrasnelle en betrouwbare verbinding door het hele huis.

D-link is met haar nieuwe producten te vinden in Hal 2, Stand 2D21MR.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten