D-Link presenteert eerste camera die compatibel is met Apple HomeKit

De nieuwe Omna™ 180-graden HD camera ondersteunt Apple’s smart home ecosysteem

D-Link, internationaal producent van netwerk- en beveiligingsapparatuur, heeft tijdens CES 2017, ’s werelds grootste evenement voor consumententechnologie en elektronica in Las Vegas, de Omna™ 180-graden HD camera (DSH-C310) gepresenteerd. Dit eerste apparaat in de Apple HomeKit enabled Omna™ familie biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing om huizen of kantoren te bewaken. 

Doordat de camera compatibel is met de HomeKit van Apple, kun je hem aansturen via je iPhone, iPad en/of iPod Touch. Daarnaast beschikt de camera over een elegant en modern design en biedt hij premium functies zoals een beeldhoek van 180 graden en geavanceerde videosurveillance-functies. De beeldresolutie van de camera is 1080p, wat resulteert in video-opnames van zeer hoge kwaliteit. 

Apple HomeKit technologie maakt het tevens mogelijk om de 180-graden HD camera binnen enkele seconden te installeren via de Apple Home app in iOS 10 of recentere versies. Deze app maakt het eveneens mogelijk dat gebruikers van de camera pushmeldingen ontvangen op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. Hierbij wordt een snapshot gestuurd zodat direct duidelijk wordt wat er precies aan de hand is. De Omna™ 180-graden HD camera werkt ook naadloos samen met andere HomeKit compatibele apparaten, zodat lampen en/of alarmen direct kunnen worden ingeschakeld op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd.  

Technische specificaties van de D-Link Omna™ 180-graden HD camera (DSH-C310): 

- Kijkhoek: 180 graden.

- Dynamic Video Streaming: de video bitrate past zich voortdurend aan, aan de beschikbare bandbreedte om de beste prestaties te garanderen.

- Tweewegs-audiofunctie: luisteren en spreken vindt plaats via de ingebouwde microfoon en luidspreker van de camera. Zelfs op het moment dat je niet aanwezig bent, kun je je als gebruiker kenbaar maken in een ruimte.  

- Nachtzicht: vijf meter infrarood nachtzicht.

- Omna™ App: via de gratis Omna™ App zijn er geavanceerde functies beschikbaar.

- Motion Detection: op het moment dat er beweging gedetecteerd wordt, kan er een pushmelding verstuurd worden en wordt er automatisch een video-opname gestart op een MicroSDXC-kaart tot 128 GB. 

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com 

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten