D-Link breidt zijn range betaalbare Wi-Fi beveiligingscamera’s uit

Verbeterde mydlink™ Home-app zorgt voor betere beheermogelijkheden

D-Link, het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van videobewaking in Europa, heeft haar nieuwste aanbod aan betaalbare HD Wi-Fi camera’s onthuld tijdens CES 2017, ’s wereld grootste evenement voor consumententechnologie en elektronica in Las Vegas. De camera’s, de Full HD 180-graden Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8700LH), de HD 180-graden Wi-Fi Camera (DCS-8100LH) en de HD Wi-Fi Camera (DCS-8000LH), zijn ontworpen voor verschillende beveiligingstoepassingen en bieden premium functies zoals een brede kijkhoek, heldere HD-videokwaliteit en geavanceerde videosurveillance. Tevens zijn ze compatibel met alle denkbare apparatuur uit de mydlink™ Home-serie. 

De nachtzicht technologie van D-Link in combinatie met een scherpe HD 720p en Full HD 1080p (DCS-8700LH) videosensor zorgt voor een duidelijk en gedetailleerd beeld, zelfs in totale duisternis. Geluids- en bewegingsdetectie geven pushmeldingen om huiseigenaren te waarschuwen als er iets gebeurt rondom het huis, zelfs als ze onderweg zijn. Ook kan een detectie een video-opname starten op een microSD-kaart1. De nieuwe D-Link camera’s zijn compatibel met verschillende platformen, waaronder IFTTT (If This Then That). Zo kan men een compleet gepersonaliseerde smart home realiseren. Daarnaast biedt de nieuwe HD Wi-Fi (DCS-8000LH) een eenvoudige, compacte en toch complete beveiligingsoplossing tegen een betaalbare prijs. 

Technische specificaties van de nieuwe D-Link Wi-Fi camera’s

Verbeterde mydlink™ Home-app. Slim en eenvoudig  

Om de consumentenervaring verder te verbeteren, biedt de nieuwe mydlink™ Home-app een breed scala aan mogelijkheden voor het aansturen van de smart home producten. De nieuwe mydlink™ Home-app is gratis en zal de bestaande mydlink Lite, mydlink Plus en mydlink™ Home-apps vervangen. Dit maakt de app het centrale ecosysteem voor alle Cloud- en connected home producten van D-Link, waardoor zij allen bediend kunnen worden vanaf slechts één slimme, eenvoudige en uniforme app. Voor videosurveillance zal de verbeterde mydlink™ Home-app lokale video-opnames op een microSD-kaart blijven ondersteunen. Ook biedt het gebruikers de mogelijkheid om Cloud-opnames te maken, waarbij zowel gratis als betaalde opties beschikbaar zijn. Naast meerdere opname-opties, kunnen gebruikers de dag terugkijken met de handige day-in-a-minute time lapse recap functie, die de belangrijkste gebeurtenissen van de dag laat zien. 

Beschikbaarheid 

Zowel de nieuwe D-Link Wi-Fi camera’s als de nieuwe mydlink™ Home-app zijn vanaf Q2 2017 beschikbaar. Voor de gebruikers van de huidige mydlink™ Home-app geldt dat de app automatisch opgewaardeerd wordt. 

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten