Steven Decoopman nieuwe Country manager D-Link Benelux

Voormalige D-Link sales manager nu aan het roer

31 OKTOBER 2016, AMSTERDAM, BRUSSEL
Samenvatting
D-Link, fabrikant van netwerk- en smart home-apparatuur, heeft Steven Decoopman (1971) aangesteld als Country manager voor de Benelux. Steven is niet nieuw bij D-Link. Hij is al sinds 2013 Sales manager voor D-Link België.

Steven Decoopman is ruim 15 jaar actief in de ICT markt en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan op het gebied van accountmanagement en sales. Steven heeft tot doel de Benelux markt verder te ontwikkelen en met name sterk in te zetten op smart home, netwerken en beveiliging.

Steven Decoopman over de aanstelling:

D-Link is naast een toonaangevende fabrikant van netwerkapparatuur, door de jaren heen een betrouwbare partner geweest voor de verschillende resellerkanalen. Het uitgebreide productassortiment zorgt ervoor dat we samen met onze partners de snel evoluerende markt voor draadloze communicatie kunnen bedienen met slimme oplossingen die de eindgebruiker werkelijk verder helpen.

Naast D-Link’s sterke naam in het consumentensegment (routers, switching, range extenders, mobile solutions, IP camera’s en smart home), zien we steeds meer SMB-resellers die kiezen voor D-Link. Dit heeft o.a. te maken met een bijzonder sterke productlijn (wireless producten, managed en unmanaged acces points, smart managed switchen, IP camera’s) in combinatie met uitgebreide en vernieuwde software applicaties zoals de Central Wifi Manager en D-View.

De bedoeling is om dit in de komende jaren samen met resellers in de Benelux verder uit te bouwen. Zij kunnen rekenen op uitstekende productsupport, know-how, een VIP-portaal waarop gratis verkooptools ter beschikking staan en prima verkoopcondities.

D-Link bestaat 30 jaar en we zijn ervan overtuigd dat we ook de komende jaren samen met onze partners kwalitatieve en betaalbare oplossingen kunnen bieden op het gebied van smart home, netwerken en beveiliging.

Steven Decoopman is getrouwd, heeft twee kinderen en is woonachtig in Heule, België.

Voor meer informatie, bezoek: http://www.dlink.com
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten