D-Link breidt ‘Vigilance’-serie uit

Nieuwe surveillance camera’s, een netwerk video recorder en een starterset voor eenvoudige installatie

18 OKTOBER 2016
Samenvatting
D-Link, wereldwijd leverancier en fabrikant van netwerkapparatuur, breidt de Vigilance video surveillance serie uit met een aantal nieuwe producten. De producten zijn specifiek ontworpen voor installateurs die hun klanten graag video surveillance aan willen bieden. Er zijn twee nieuwe video surveillance camera’s - de DCS-4603 en de DCS-4622, een netwerk videorecorder - de DNR-2020-04P, en een nieuwe surveillance starterkit die de DNR-2020-04P recorder met twee DCS-4802E camera’s combineert. Zoals met alle producten uit D-Link’s Vigilance serie zijn deze nieuwe producten speciaal ontwikkeld om installatie te vereenvoudigen en tegelijkertijd de beste resultaten te bieden.

Surveillance camera’s

Beide camera’s, de DCS-4603, een HD Indoor PoE Dome Camera, en de DCS-4622, een HD PoE fishEye camera, bieden professionele High Definition video surveillance met wide dynamic range (WDR). Dit zorgt voor extra detail bij hoog contrast of tegenlicht. Ook hebben ze 3D ruisreductie om de beeldkwaliteit te optimaliseren bij diverse lichtniveaus. Beide camera’s worden geleverd met de gratis D-ViewCam software waarmee gebruikers centraal meerdere camera’s kunnen managen.

De DCS-4603 is ideaal voor gebruik in een winkel of kantoor. De camera heeft een resolutie van 3 megapixel waarmee het prima geschikt is voor het herkennen van gezichten of objecten. Met 10 meter nachtzicht biedt de camera tevens 24 uurs surveillance. De camera heeft een 3-assige cardanische ophanging. Hiermee kan de DCS-4603 opgehangen worden zoals men wil, zonder dat dit invloed heeft op het beeld.

Met de 360o fisheye lens is de DCS-4622 de allereerste 360o camera in de Vigilance serie. Hij heeft ingebouwde image de-warping om vervorming tegen te gaan. De DCS-4622 heeft tevens infrarood nachtvisie over de volledige breedte tot wel 7.5 meter. De camera is vrij compact wat de DCS-4622 een uitstekende keus maakt voor installatie aan het plafond, om zo de volledige ruimte in de gaten te houden.

Netwerk videorecorder

De D-Link network video recorder, DNR-2020-04P, is een alles-in-een 16-kanaals PoE (Power over Ethernet) netwerk videorecorder die tot wel 16 camerabeelden tegelijk kan opnemen dankzij zijn dual HDD (Hard Disk Drive) bays en ondersteuning tot 16 TB opslag. Met de geïntegreerde HDMI/VGA uitgangen en USB poorten kan men het apparaat gebruiken en instellen zonder tussenkomst van een PC. Naast gewoon opnemen, afspelen en opname op basis van bewegingsdetectie, ondersteunt de DNR-2020-04P ook intelligent playback.

De DNR-2020-04P is een D-Link JustConnect product, dus zeer eenvoudig te installeren. Dit duurt maar een paar minuten dankzij de ingebouwde software. De installatie is makkelijk uit te voeren via een aangesloten monitor en de aanwezigheid van PoE poorten die tot 4 camera’s van stroom kunnen voorzien. Zo is de installatie van de camera’s echt ‘plug and play’ en dus ideaal voor installateurs die niet teveel tijd kwijt willen zijn met de installatie van dergelijke surveillance systemen.

Starterset

Voor kleine bedrijven en consumenten die graag een eerste stap willen maken met video surveillance is er de D-Link’s Full HD Surveillance Starter Kit. Deze set biedt op elkaar afgestemde producten voor een vlekkeloze installatie. De set bevat de DNR-2020-04P netwerk videorecorder en twee DCS-4802E Full HD Outdoor PoE Mini Dome Camera’s. De DCS-4802E camera is de kleinste camera binnen de Vigilance serie zonder in te boeten op kwaliteit. Hij levert HD beeldkwaliteit, een 3-assige cardanische ophanging en 20 meter nachtzicht. De compacte afmetingen maken hem ideaal voor surveillance zowel binnen als buiten.

Beschikbaarheid en prijzen:

DCS-4603: prijs incl BTW EURO 269,95 beschikbaar begin 2017

DCS-4622: prijs NNB, beschikbaar begin 2017

DNR-2020-04P: prijs incl BTW: EURO 529,95 nu beschikbaar

DNR16-4802-2 (Starterkit van de DNR-2020-04P plus twee DCS-4802): prijs NNB, eind 2016 beschikbaar

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten