D-Link komt met nieuwe high definition camera binnen de best verkopende serie bewakingscamera’s van Europa

De mydlink™ HD Wi-Fi Camera (DCS-936L) biedt high definition videobewaking en -opname

26 SEPTEMBER 2016
Samenvatting
D-Link, een de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van videobewaking voor thuis of op kantoor, heeft het mydlink assortiment uitgebreid met de gloednieuwe alles-in-één bewakingscamera, de HD Wi-Fi Camera (DCS-936L). Het is betrekkelijk eenvoudig de camera op de juiste plek met een optimaal WiFi signaal op te hangen door gebruik van de ingebouwde Wi-Fi signaal indicator die de sterkte van het Wi-Fi signaal ter plaatse aangeeft.

De DCS-936L is een van de meest betaalbare HD camera’s van D-Link. Het biedt gebruikers 24-uurs bewaking van huis of kantoor, en dat allemaal vanaf de smartphone, tablet of een computer waar ook ter wereld. Het fraaie ontwerp met draaibaar camera-element zorgt ervoor dat men de camera makkelijk kan plaatsen, zoals bijvoorbeeld op een boekenplank of aan het plafond.

Als onderdeel van de mydlink familie en dus toegang tot de camera waar ook ter wereld, biedt de HD Wi-Fi Camera 24 uur per dag gemoedsrust. Andere eigenschappen zijn:

 • Verbinding met Wi-Fi – men kan de camera overal ophangen binnen het bereik van het Wi-Fi signaal. De ingebouwde Wi-Fi signaal indicator laat precies zien hoe sterk het signaal op een bepaalde plek is.
 • Kristalhelder videosignaal met geluid, zowel ‘s nachts als overdag – 720p HD beeld biedt scherpe details van het huis of kantoor en automatisch nachtzicht levert tot 5 meter zicht in volledige duisternis.
 • Groothoek – krijg een breder beeld zonder daar extra camera’s voor te hoeven installeren.
 • Bewegings – en geluidsdetectie met waarschuwing op uw smartphone en de mogelijkheid tot opname – mis geen enkel moment. Via de smartphone of via de email wordt men op de hoogte gesteld wanneer een beweging of geluid wordt gedetecteerd. Ook kan men de beelden opnemen op een microSD kaartje.
 • Eenvoudige installatie zonder abonnement – installatie kan direct vanaf een smartphone met de gratis mydlink Lite app. Ook kan men via de app overal ter wereld beelden bekijken zonder doorlopende abonnementskosten.
 • Veilige toegang – dubbele beveiliging met Wi-Fi Protected Access (WPA) en krachtige encryptie technologie zorgen ervoor dat de beelden privé blijven wanneer u ze bekijkt over het internet.

“De nieuwe HD Wi-Fi Camera biedt veel gebruiksgemak. Het strakke ontwerp, de scherpe prijs en de eenvoudige bediening maken het een prima startpunt om huis of kantoor slimmer en veiliger te maken,” zegt Kevin Wen, President van D-Link Europe.

Of men nou een ouder is, iemand met een eigen bedrijf of simpelweg iemand die graag zijn of haar waardevolle spullen in de gaten houdt, de DCS-936L levert een heldere blik op huis of kantoor, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld. De mogelijkheid om in realtime beelden te bekijken en eventueel op te nemen is extra interessant voor klanten omdat ze zo met een gerust hart op vakantie of zakenreis kunnen gaan en tevens hun huis of kantoor in de gaten kunnen houden.

HD Wi-Fi Camera (DCS-936L) Technische specificaties

 • 1/4" 1-megapixel progressive CMOS sensor
 • 5 meter nachtzicht met infrarood LEDs
 • Minimale belichtingseis: 0 lux met IR LEDs aan
 • Ingebouwde Infrared-Cut Removable (ICR) filter module
 • Ingebouwde microfoon
 • 4x digitale zoom
 • Focale lengte: 2.45 mm
 • Aperture: F2.4
 • Kijkhoek:(H) 100° (V) 54°(D) 120°

Beschikbaarheid en prijs

De DCS-936L heeft een adviesprijs van EURO 99,95 incl BTW

De camera is per direct beschikbaar

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten