D-Link toont nieuwe beveiligingscamera’s op IFA 2016

Introductie van vier nieuwe beveiligingscamera’s en revolutionaire 180-graden panorama technologie

05 SEPTEMBER 2016
Samenvatting
D-Link, internationaal producent van netwerk- en beveiligingsapparatuur, heeft haar nieuwste aanbod van geavanceerde HD camera's onthuld tijdens IFA 2016, 's werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica in Berlijn. Twee van deze camera’s zijn uitgerust met D-Links 180o panorama technologie, die ongeëvenaarde bewaking van huis of kantoor met een enkele camera mogelijk maakt, zonder dat de camera daarvoor hoeft te draaien.

De nieuwste toevoegingen aan het uitgebreide aanbod van IP-camera’s van D-Link zorgt voor een nog bredere selectie van beveiligings- en surveillanceoplossingen. Zoals alle D-Link camera's zijn de nieuwe camera's ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. De camera’s worden tijdens de IFA tentoongesteld in Hal 25, Stand 110-14.

"De vraag naar video-surveillance-technologie in en rondom het huis, vooral als onderdeel van een Smart Home, groeit behoorlijk. Uit recent Europees onderzoek, waarin we consumenten vroegen naar hun behoefte aan Smart Home apparatuur, ontdekten we dat beveiligingscamera's één van de meest populaire Smart Home producten zijn", aldus Kevin Wen, President van D-Link Europe.

De volgende D-Link camera’s zullen tijdens IFA 2016 worden getoond:

mydlink Home Full HD Outdoor 180o Wi-Fi Camera (DCS-8700LH)

De Full HD Outdoor 180o Wi-Fi Camera (DCS-8700LH) is ontworpen voor buitengebruik en biedt gedetailleerde monitoring op afstand. Dankzij het discrete ontwerp, 1080p resolutie en de 180o panoramische lens, is de DCS-8700LH ideaal voor wie op zoek is naar een eenvoudig te bedienen camera die een breed gebied kan bewaken, zowel binnen als buiten.

De 180o camera is voorzien van de-warping technologie wat voor een panoramisch beeld zonder vervorming zorgt. De DCS-8700LH is onderdeel van het mydlink™ Home platform waardoor de camera een gebruikersvriendelijk setup biedt en opnamen op afstand bekeken kunnen worden via de mydlink Home app. Via het platform communiceert de DCS-8700LH tevens met andere mydlink Home producten, waardoor een samenwerking kan ontstaan tussen de verschillende Smart Home apparaten.

mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH)

De mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH) is een full colour, high definition 720p camera. De camera is bijzonder eenvoudig te installeren, met één druk op de knop maakt de DCS-935LH een beveiligde verbinding met het Wi-Fi-netwerk. Het compacte design van de camera betekent dat deze discreet kan worden geplaatst. De DCS-935LH functioneert ook als onderdeel van het mydlink Home ecosysteem dat de camera laat samenwerken met andere mydlink Home producten.

De camera biedt kristalhelder nachtzicht tot vijf meter, dankzij de infrarood verlichting. Bovendien neemt de DCS-935LH automatisch op en waarschuwt de camera gebruikers met push notificaties wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd. De camera wordt geleverd met een microSD-kaartslot waar direct beelden van de camera op kunnen worden opgenomen, zodat een apart apparaat voor video-opnames niet nodig is. Beveilig woning of kantoor zonder ingewikkelde installatie, installatiekosten of maandelijkse abonnementskosten met de DCS-935LH.

Full HD 180o Panoramic Camera (DCS-2530L)

De DCS-2530L beschikt over een 180° panoramische lens, die gemakkelijk de hele kamer van muur tot muur in 1080p weet vast te leggen. En dat met een enkele camera, zonder vertekening van het uiteindelijke beeld dat de gebruikter te zien krijgt. De draaibare kop van de camera maakt de installatie en het richten eenvoudig. De camera beschikt over ingebouwd nachtzicht van maximaal vijf meter, plus bewegings- en geluidsdetectie. Via de mydlink online portal en de mydlink Lite-app voor iOS, Android en Windows kunnen gebruikers in de gaten houden wat er in huis of op kantoor gebeurt, dag of nacht, waar ze ook zijn. De DCS-2530L beschikt ook over een geïntegreerd microSD-kaartslot, waarmee video direct kan worden opgenomen op de camera zelf. Externe opname apparatuur is dus niet meer noodzakelijk. Ook kan ervoor worden gekozen de camera alleen opnamen te laten maken wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd.

HD Wi-Fi Camera (DCS-936L)

De DCS-936L is een ideale ‘alles-in-één’ instapmodel-camera. De camera biedt gebruikers 24-uurs surveillance van een kamer met behulp van D-Link's ‘light leak prevention’-technologie en een infrarood LED-lens, waardoor tot acht meter zicht bij weinig licht of ’s nachts mogelijk wordt. De DCS-936L is eenvoudig te installeren en heeft een ingebouwde Wi-Fi-signaal indicatie-LED om aan te geven wanneer de camera optimaal binnen het Wi-Fi bereik is gepositioneerd. Gebruikers hebben eenvoudig toegang tot de camera via de beveiligde mydlink online portal en de mydlink Lite app, zodat ze altijd hun woning in de gaten kunnen houden, ongeacht waar ze zijn.

http://www.dlink.com

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten