D-Link toont nieuwe Smart Home producten op IFA 2016

Wereldmarktleider netwerken toont nieuwe camera’s, routers en smart home producten

05 SEPTEMBER 2016, BERLIJN
Samenvatting
D-Link, wereldwijd producent van netwerkapparatuur, zal op de consumenten elektronicabeurs IFA de meest recente reeks Smart Home producten tonen, waaronder een vernieuwde lijn surveillancecamera’s, Wi-Fi routers en Smart Home oplossingen.

De nieuwe Smart Home producten zijn makkelijk te gebruiken, makkelijk te installeren en makkelijk te monitoren.

“Bij D-Link maken we Smart Home producten die vooral erg makkelijk in gebruik zijn en daarnaast ons huis steeds slimmer maken,” zegt Kevin Wen, President van D-Link Europe. “Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van uitstekende netwerk en home automation technologie, hebben we de juiste kennis in huis voor het ontwikkelen van Smart Home oplossingen die consumenten niet alleen in staat stellen hun huis of kantoor in de gaten te houden, maar ook zeer eenvoudig in gebruik zijn, zowel bij het installeren als in dagelijks gebruik.

Op IFA 2016 tonen we een brede selectie nieuwe producten die voorzien in de behoeften van een slimmer huis. Dit blijkt wel als je kijkt naar het aantal gebruikers van ons mydlink™ platform, meer dan 4 miljoen op dit moment.”

Naast een reeks geavanceerde surveillance camera’s met revolutionaire 180˚ panorama technologie voor thuis, zullen de volgende producten te zien zijn op de stand van D-Link, Hal 25 Stand 110-14:

AC5300 ULTRA Wi-Fi Router (DIR-895L)

De D-Link AC5300 ULTRA Wi-Fi Router is perfect als je voor gaming maximale snelheid wilt halen uit je draadloze netwerk. Het levert een bandbreedte tot wel 5300Mbps. Met 8 krachtige externe antennes en versterkers met een hoog vermogen levert de DIR-895L een betere reikwijdte en stabiliteit van het Wi-Fi signaal door het hele huis. Ook ondersteunt de DIR-895L de meest recente Wi-Fi technologie: MU-MIMO, SmartConnect, en Advanced AC SmartBeam. Deze technologieën zorgen voor een betere draadloze verbinding, meer bandbreedte en het zorgt ervoor dat meerdere apparaten tegelijkertijd op hoge snelheid draadloos kunnen internetten.

De router kan in de gaten worden gehouden via zowel de online mydlink portal als via de mydlink Lite app voor iOS, Android en Windows.

mydlink Home Smart Power Strip (DSP-W245)

De DSP-W245 is een via het smart apparaat aanstuurbaar stekkerblok met 4 aansluitingen. Het is een ideaal instrument om je huis slimmer te maken. Nadat het via Wi-Fi is aangesloten op het thuisnetwerk kan het stekkerblok gemanaged worden via de mydlink Home app. Met mydlink Home kunnen gebruikers alle vier de aansluitingen individueel aan of uit zetten. Er kunnen individuele timers worden ingesteld en men kan ook het energieverbruik van elke aansluiting in de gaten houden. Verder kan het stekkerblok push notificaties naar een mobiel apparaat sturen wanneer bijvoorbeeld een vooraf ingestelde verbruikslimiet wordt overschreden.

Het stekkerblok kan tevens aangestuurd worden door andere D-Link apparaten binnen het mydlink Home ecosysteem, zoals de watersensor, deur en raam sensor en rookdetector. Als voorbeeld: men kan een lamp aan laten schakelen wanneer de deursensor de voordeur open ziet gaan of wanneer het rookalarm afgaat.

mydlink Home Thermostatische Verwarmingsknop (DCH-Z410)

De thermostatische verwarmingsknop van D-Link (TRV) regelt gemakkelijk en slim de temperatuur in je huis. Naast de standaardfuncties van een traditionele TRV maakt de DCH-Z410 deel uit van het mydlink Home ecosysteem en werkt het samen met andere mydlink Home apparaten. Het kan op afstand worden bediend via de mydlink Home app zodat mensen niet alleen de verwarming aan en uit kunnen zetten, maar ook voorkeuren per verwarming in kunnen stellen. Tevens kan men de openingsstand van de verwarming instellen en de knop vastzetten voor de veiligheid. De TRV verbindt met elk Wi-Fi netwerk via de mydlink Home Connected Home Hub.
http://www.dlink.com

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten