Smart Home platform D-Link krijgt IFTTT functionaliteit

Nieuwe IFTTT toepassingen voor mydlink™ Home producten zodat gebruikers hun huis nog beter kunnen automatiseren

AMSTERDAM, 18 augustus 2016 D-Link, producent van IP-camera’s en Smart Home apparatuur, kondigt ondersteuning aan door IFTTT (If This Then That) voor haar mydlink™ Home producten. De onlangs aangekondigde Wide Eye Panoramic HD Camera (DCS-8200LH), onderdeel van het mydlink™ Home platform, is de eerste camera die door IFTTT zal worden ondersteund, via het D-Link Connected Home Camera Channel.

 

De DCS-8200LH is ’s werelds eerste panoramische IP-camera met een zicht van 180 graden. De mydlink™ Home Panoramic HD Camera biedt een eenvoudig toe te passen surveillance ervaring, met een full-colour, high definition 720p beeldweergave van een bijzonder breed panoramisch zicht.

 

Naast de nieuwe camera zijn ook de bestaande mydlink™ Home producten IFTTT compatibel. De mydlink™ Home Siren, Smart Plugs, Water en Motion Sensors kunnen allemaal via IFTTT worden aangestuurd.

 

"Door de samenwerking met partners, zoals IFTTT, kunnen we nog meer mogelijkheden creëren om huizen of kantoren slimmer, veiliger en intuïtiever te maken," zegt Kevin Wen, President van D-Link Europe. "Dankzij IFTTT kunnen gebruikers het mydlink™ Home ecosysteem aan meer dan 200 IFTTT compatibele apps toevoegen, en dat opent een wereld van mogelijkheden voor het creëren van de ultieme domotica-ervaring."

 

 

Via het IFTTT D-Link Connected Home Camera Channel kunnen gebruikers bestaande configuraties bekijken en toepassen of hun eigen configuratie verzinnen. Zo kan een IFTTT configuratie worden gecreëerd zodat de DCS-8200LH een opname maakt wanneer de deur wordt geopend, of een snapshot wanneer de deurbel gaat. Via de smartphone of tablet kunnen de opnames vanaf elke locatie live worden bekeken.

 

Na de recente aankondiging van een camera die met Apple’s HomeKit en de nieuwe iOS 10 Home app zal samenwerken, is IFTTT de nieuwste toevoeging aan D-Links plan om het mydlink™ Home platform compatibel te maken met de reeds bestaande en beproefde platformen.

 

In de toekomst zullen ook andere mydlink™ Home camera’s IFTTT ondersteuning krijgen, te beginnen met de D-Link HD Night & Day camera (DCS-935LH) en de DCS-8300LH.

 

Mydlink Home app

De gratis mydlink Home app met IFTTT ondersteuning is nu beschikbaar voor iOS® en Android.

 

IFTTT recepten voor D-Link producten zijn online beschikbaar op https://ifttt.com.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten