D-Link introduceert eerste Wide Eye 180°-camera

Panoramic HD Camera (DCS-8200LH) met aansturing via smartphone en surveillance met nachtzicht

AMSTERDAM, 30 juni 2016D-Link, de internationale fabrikant van netwerkapparatuur, heeft de eerste 180° panoramische HD-camera toegevoegd aan het mydlink™ Home-aanbod, voor betaalbare en verbonden beveiliging thuis en op kantoor, met 24-uurs surveillance met nachtzicht.

 

De Panoramic HD Camera (DCS-8200LH) biedt ultieme surveillance in kleur, met high definition 720p scherpte en een extreem wijd panoramisch beeld. Dankzij de brede kijkhoek worden alle activiteiten in een ruimte vastgelegd, zonder dat het nodig is om de camera te draaien of extra camera’s te installeren.

 

Gebruikers kunnen alles zien wat er gebeurt in de hele ruimte, inclusief tot wel vijf meter in volledige duisternis. De camera is voorzien van unieke dewarping-technologie voor minimale beeldvervorming. De Panoramic HD Camera (DCS-8200LH) wordt bediend met een smartphone of tablet via de gratis mydlink™ Home App, en werkt dus samen met het volledige mydlink™ Home-aanbod.

 

“De DCS-8200LH Panoramic HD Camera is ongelofelijk goed ontvangen op het Mobile World Congress,” aldus Kevin Wen, President van D-Link Europe, “Het is een innovatieve toevoeging aan de mydlink™ Home-familie. Met een druk op de knop verbindt het gebruikers met hun woning of bedrijfsruimte. De DCS-8200LH kan gebruikers ook onmiddellijk waarschuwen met pushberichten zodra er een ongewone activiteit wordt waargenomen”

 

Als de gebruiker een microSD-kaart in de camera plaatst, kan beeldmateriaal rechtstreeks op de DCS-8200LH opgenomen worden, bijvoorbeeld als er beweging of geluid wordt waargenomen. Dit kan zonder tussenkomst van een computer. De veilig opgeslagen video’s kunnen overal ter wereld met een smartphone of tablet geopend worden. De gebruiksvriendelijke camera maakt verbinding met uw Wi-Fi-netwerk thuis en vereist geen professionele installatie, speciale software of abonnementskosten.

 

Bovendien kan de Panoramic HD Camera (DCS-8200LH), als onderdeel van het mydlink™ Home-aanbod, gebruikt worden als trigger voor andere apparaten in het ecosysteem, zoals alarmen of verlichting. Zo kan een ongebruikelijke beweging automatisch het licht inschakelen, of begint de camera automatisch met opnemen wanneer een raam- of deursensor beweging detecteert.

 

Met het mydlink™ Home-aanbod kunnen gebruikers hun woningen verbinden met een slim apparaat en meer apparaten aan hun collectie toevoegen wanneer dat wenselijk is. De unieke mydlink™ Home App, voor iOS- en Android-smartphones en tablets, biedt volledige controle over alle andere mydlink™ Home-apparaten voor een slimme woning.

 

Technische eigenschappen van de Panoramic HD Camera (DCS-8200LH):

 

 • 1/2,7" Megapixel progressieve CMOS-sensor
 • IR-verlichtingsbereik: 5 m
 • Minimale verlichting:

-Kleur (dagmodus), IR-leds uit: 0,5 lux

-Zwartwit (nachtmodus), IR-leds aan: 0 lux

 • Ingebouwde ICR (Infrared-Cut Removable)-filtermodule
 • 8x digitale zoom
 • Vaste lengte 1,72 mm
 • Diafragmaopening F2,0
 • Kijkhoek:

-(H) 180°

-(B) 120°

-(D) 180°

 • Dewarping-functie
 • Minimale objectafstand: 500 mm
 • Ingebouwde microfoon
 • Bewegings- en geluidsdetectie

 

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DCS-8200LH is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van €189,95 incl. BTW.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten