D-Link kondigt ondersteuning van Apple HomeKit aan

Nieuwe D-Link Wi-Fi camera ondersteunt Apple's Smart Home Framework, samen met nieuwe Home app voor iOS 10

AMSTERDAM, 16 juni 2016 – D-Link kondigt met trots de ontwikkeling aan van een nieuwe Wi-Fi camera die Apple HomeKit zal gaan ondersteunen. De camera zal dit jaar samen met de nieuwe Home app voor iOS 10 verschijnen, waardoor D-Link de nieuwste toevoeging is aan het lijstje grote merken dat Apple’s Smart Home Framework gaat ondersteunen.

D-Link biedt een uitgebreid assortiment Wi-Fi-camera's als onderdeel van de mydlink Home serie. De aangekondigde Wi-Fi camera wordt speciaal ontwikkeld voor de Apple HomeKit camera categorie - één van de belangrijkste nieuwe accessoiretypes die Apple aankondigde tijdens de keynote speech op haar jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) evenement in San Francisco.

"D-Link ontwikkelt en produceert al meer dan 10 jaar Wi-Fi camera's en daardoor begrijpen we het strategisch belang van deze camera's voor het IoT-ecosysteem van uw huis," zei Kevin Wen, president, D-Link Europe. "We hebben samen met Apple hard gewerkt aan een unieke Smart Home ervaring die de behoeften van de moderne gebruiker kan beantwoorden. We zijn verheugd dat met de nieuwe HomeKit ondersteunende D-Link camera en Apple's Home app voor iOS 10, families over de hele wereld een makkelijke en veilige manier hebben om hun huizen te bewaken."

De toevoeging van ondersteuning voor Siri door Apple HomeKit maakt de camera voice-enabled. Hierdoor hebben gezinnen nog meer mogelijkheden voor het in de gaten houden van hun huis. Bovendien is de D-Link Wi-Fi camera en de integratie met Apple HomeKit een krachtige demonstratie van hoe D-Link de gebruikerservaring en de prestaties van het mydlink Home platform optimaliseert voor de toekomst.

Meer informatie over de nieuwe D-Link camera met Apple HomeKit ondersteuning zal later dit jaar volgen.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten