D-Link komt met betaalbare draadloze AC Unified Access Point voor het MKB

Ongeëvenaarde snelheid en bandbreedte, én de flexibiliteit om het Wi-Fi-netwerk te beheren en te schalen

Amsterdam – 29 maart, 2016D-Link introduceert vandaag een draadloos AC Unified Access Point, ontworpen om de snelste draadloze AC snelheden en ongeëvenaarde bandbreedte voor bedrijven tegen een betaalbare prijs te leveren. Dit betekent dat bedrijven eenvoudig en zonder onderbreking bandbreedte-intensieve taken kunnen uitvoeren over de hele werkvloer, zoals de overdracht van grote media- of ontwerpbestanden, ook tussen cloud-toepassingen, en IP spraak- en video-oproepen.

 

In het moderne MKB gebruiken cloud-gebaseerde applicaties, mobiele en vaste apparaten steeds meer bandbreedte waardoor organisaties worden geconfronteerd met de toenemende uitdaging om de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun Wi-Fi-netwerk te garanderen. De Wireless AC1200 Dual-Band Unified Access Point (DWL-6610AP) levert, met de voordelen van Wireless AC-technologie, betrouwbare en ultra-snelle draadloze prestaties (tot 1200 Mbps gecombineerd).

 

Daarnaast garandeert de beaming techniek in de Unified Access Point een grotere dekking. De twee gelijktijdige actieve draadloze bands en band-besturing technologie zorgen voor een goede verdeling van het dataverkeer op het netwerk en beperken ze vertragingen tot een minimum.

 

"Storingen op een Wifi-netwerk zijn vandaag de dag niet aanvaardbaar, in geen enkele organisatie, ongeacht de grootte. Steeds meer verbonden apparaten en data-intensieve applicaties strijden om bandbreedte waardoor high-performance Wi-Fi, dat alle hoeken van het bedrijf bereikt, een vereiste is geworden", zegt Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd. "De nieuwe, zeer betaalbare, high-performance Unified Access Points bieden een betrouwbare connectie met groot bereik en de zekerheid van eenvoudig beheer en schaalbaarheid voor de groeiende organisatie."

 

Maximaal acht Unified Access Points kunnen worden ingezet op het netwerk, waarmee een zelf configurerend cluster wordt gevormd. Ideaal voor bedrijven die niet over een uitgebreid netwerkbeheer beschikken en eenvoudig beheer vereisen. In deze opstelling kan, zodra de eerste Acces Point is ingesteld, dezelfde configuratie worden toegepast op alle toegangspunten. Daarnaast wordt de RF resource management en de beveiliging centraal beheerd, zodat een mogelijke storing of kwetsbaarheden in het netwerk vroegtijdig kunnen worden geïdentificeerd.

In combinatie met een D-Link Wireless Controller of Unified Switch kan een netwerk van zes tot 1024 access points met zelf-optimalisatie en zelfhelende netwerkmogelijkheden worden gevormd. De hoge flexibiliteit en netwerkstabiliteit biedt uitkomst voor beheerders die een midden- tot grootschalig Wifi-netwerk moeten creëren en onderhouden, een netwerk moeten uitbreiden, of de oude draadloze N-technologie willen updaten.

De Unified Access Point wordt geleverd in een kleine, onopvallende behuizing die aan de wand of het plafond kan worden gemonteerd. Power over Ethernet (PoE) maakt de installatie op moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig.

 

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DWL-6610AP is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 199,- excl. BTW.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten