D-Link introduceert supersnelle Gigabit Powerline Starter Kit voor 4K media streaming en high-speed internet

  • Eenvoudig te installeren
  • Zeer compact
  • Snelste overdrachtsnelheden ooit voor gaming, media streaming en delen van bestanden, waar ook in huis

Amsterdam – 29 maart, 2016D-Link kondigt vandaag één van de snelste PowerLine adapters ooit aan, met snelheden tot wel 1900 Mbps. Thuisgebruikers die high-speed internet nodig hebben voor online gaming, Voice-over-IP-gesprekken of het streamen van 4K video, kunnen hun hart ophalen met de nieuwe PowerLine adapters.

 

De PowerLine AV2 2000 HD Gigabit Starter Kit (DHP-701AV) maakt gebruik van de elektrische bedrading in het huis om een thuisnetwerk te creëren of het bestaande netwerk uit te breiden. De adapters kunnen op ieder stopcontact in huis worden aangesloten, zodat ook op de plekken met weinig of geen Wi-Fi ontvangst op volle snelheid gegamed, gedownload en gestreamd kan worden. Er zijn geen kabels meer nodig om het netwerk uit te breiden. Breid eenvoudig het aantal kamers in huis met internettoegang uit door simpelweg extra adapters te plaatsen.

 

Het gebruik van MIMO (Multiple-Input Multiple-Output) technologie optimaliseert de prestaties en levert een snellere en stabielere verbinding. Door de inzet van deze slimme technologie beschikken de nieuwe PowerLine adapters over de snelste PowerLine data transfer rate beschikbaar: maximaal 1900 Mbps. Ideaal voor bandbreedte-intensieve toepassingen zoals 4K video streaming en online gaming… En dat zonder buffering of vertragingen!

 

Dankzij de aanwezige drukknop die een beveiligde connectie in werking stelt zonder dat daar een configuratie voor nodig is, zijn de adapters gemakkelijk te installeren. En met het subtiele ontwerp gaat de adapter discreet op in elk type interieur.

 

Features

  • PowerLine data transfer rates tot 1900 Mbps – de snelste PowerLine momenteel beschikbaar, voor alle bandbreedte-intensieve toepassingen
  • Gigabit Ethernet poort
  • PowerLine-interface compatibel met IEEE 1901 en HomePlug AV2 normen
  • MIMO capabiliteit – voor een hoge doorvoersnelheid en de capabiliteit om sneller meer gegevens over te dragen, wat cruciaal is bij het spelen van online games of het streamen van grote bestanden
  • Eenvoudige installatie knop – voor een beveiligde, zorgeloze installatie van het netwerk
  • 128-bit AES data encryptie – voor veilige communicatie over elektrische bedrading

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DHP-701AV is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 119,- incl. BTW.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten