D-Link levert extreem Wi-Fi bereik met EXO routers

Zorgt voor optimaal functioneren Smart Home door het hele huis in opvallende kleurstelling

MOBILE WORLD CONGRESS, BARCELONA – 22 FEBRUARI, 2016 - D-Link kondigt vandaag een nieuwe lijn EXO Routers aan als aanvulling op de bestaande Ultra Performance serie. De routers combineren een bijzonder opvallend, knal-oranje design met een krachtig draadloos AC signaal. Kortom, supersnel draadloos internet voor een scherpe prijs.

Het fraaie design en de diverse mogelijkheden van de AC1900 EXO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-879) en de AC1750 EXO Wi-Fi Gigabit Router (DIR-869) maken ze een ideale keus voor elk huishouden. Ze werken op hoge snelheden door draadloze AC technologie, krachtige versterkers die het bereik vergroten en Gigabit poorten voor bedrade aansluitingen. Dit zorgt ervoor dat je door het hele huis kunt genieten van internet en dat zelfs met meerdere apparaten tegelijk. De AC1900 router heeft ook SmartConnect technologie die automatisch apparaten toewijst op de juiste band met de beste brandbreedte.

 

“In navolging op het succes van de Ultra Performance serie routers komen we met nieuwe, opvallend vormgegeven routers met premium functies,” legt Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd uit. “Deze twee EXO routers hebben niet alleen een knallend design maar ook de technologie aan boord om extreme draadloze snelheden te bereiken. Ideaal voor bijvoorbeeld het streamen van 4K video en online gaming. En dit allemaal voor een opvallend scherpe prijs.”

 

Voorheen verdwenen routers in de meeste gevallen in meterkast naast de voordeur. Met deze twee nieuwe producten van D-Link hoeft dat niet meer. Gebruikers van de EXO WiFi Gigabit routers kunnen ze nu met trots in het zicht zetten waarmee ze duidelijk maken dat ze kiezen voor snelheid en design.

 

Meer informatie over de D-Link EXO serie:
  • Draadloos AC Dual-Band WiFi:

     -AC1900 Wi-Fi Gigabit Router (DIR-879): Tot 1300Mbps op de 5GHz band en 600Mbps op de 2.4GHz band

     -AC1750 Wi-Fi Gigabit Router (DIR-869): Tot 1300Mbps op de 5GHz band en 450Mbps op de 2.4GHz band

  • Krachtige versterkers – Zorg voor beter bereik in het hele huis
  • SmartConnect – Verbind apparaten automatisch met de band met de beste bandbreedte
  • Intelligent QoS – Datastroom optimalisatie voor beste werking van programma’s
  • Wi-Fi Protected Setup – Gebruikers kunnen door middel van een druk op de knop hun apparaat toevoegen aan het netwerk
  • Backwards Compatible – Werkt prima met oudere Wi-Fi apparaten (802.11n/g)
  • Draadloze Encryptie – Gebruikt WPA of WPA2 encryptie
  • Eenvoudig te installeren – Je bent in enkele minute online door de Quick Router Setup (QRS) app op je mobiel

 

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DIR-879 is verkrijgbaar vanaf mei 2016 voor een adviesprijs van € 199,- incl. BTW.

De DIR-869 is verkrijgbaar vanaf mei 2016 voor een adviesprijs van € 159,- incl. BTW.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten