D-Link introduceert ‘s werelds eerste 180 graden draadloze AC panorama camera

Revolutionaire beveiligingscamera met een kijkhoek van 180˚ zonder te draaien

MOBILE WORLD CONGRESS, BARCELONA – 22 FEBRUARI, 2016D-Link markeert vandaag een nieuw tijdperk voor Wi-Fi beveiligingscamera’s met 's werelds eerste draadloze AC camera die real-time 180° beeld mogelijk maakt. De camera biedt de grootste kijkhoek in de huidige markt.

 

Met de Wide Eye HD 180˚ Panorama Camera (DCS-960L) is het niet meer nodig twee of meer camera’s te installeren om alles te kunnen zien in een ruimte – je ziet letterlijk meer met minder. En met een kijkhoek van 180° is er geen sprake meer van de vertraging die je met traditionele Pan & Tilt camera’s met een kijkhoek van 130° oploopt. Dit komt doordat het draaien van een dergelijke camera tijd in beslag neemt. Indringers zullen de camera ook minder snel waarnemen door het ontbreken van mechanische draaigeluiden en omdat de plaatsing van de camera niet beperkt is tot de voor de hand liggende hoeken in een ruimte. De camera kan overal worden geplaatst, zonder dat dit blinde hoeken oplevert.

 

"Camera's van dit geavanceerde technische niveau zijn normaal voorbehouden aan bedrijven", aldus Kevin Wen, President, D-Link Europe Ltd. "Maar we weten dat ook bij consumenten veiligheid hoog op de agenda staat. De Wide Eye HD 180˚ Panorama Camera (DCS-960L) is een baanbrekende nieuwe manier om uw huiskamer met een enkele camera in de gaten te houden."

 

De camera is een ideale start van een doe-het-zelf beveiligingsinstallatie voor woningen en het MKB. Dat komt niet alleen door de HD-video kwaliteit, maar ook de ingebouwde microfoon, automatisch dag- en nachtzicht en de mogelijkheid om de camera op beweging te activeren - zoals rond een deur of raam - of door geluid boven een vooringesteld volume.

 

Net als alle camera’s uit het groeiende assortiment mydlink camera's, kan de Wide Eye HD 180˚ Panorama Camera eenvoudig en veilig geïnstalleerd en op afstand bekeken worden via een smartphone, tablet of pc. Via de gratis mydlink app of de mydlink online portal kunnen gebruikers zonder abonnementskosten of speciaal vereiste software de camera beheren.

 

Met de meegeleverde 16 GB micro SD-kaart kan video direct worden opgenomen op de camera. Er kan tevens worden ingesteld wanneer de opname wordt gestart, bijvoorbeeld wanneer beweging wordt gedetecteerd, via een tijdsschema of er kan gekozen worden voor continue opname.

 

Features

  • 180 graden kijkhoek – Grootste kijkhoek op een vaste consumenten camera, ideaal voor (grotere) ruimtes met meerdere toegangspunten
  • HD 720p video – Opname in HD 720p maakt rijke details en scherpe beeldkwaliteit mogelijk
  • Unieke ‘De-Warping’ Technologie – Maximaliseert videokwaliteit met minder ruis
  • Draadloze AC technologie – De nieuwste dual-band Wi-Fi technologie voor hogere bandbreedte en grotere reikwijdte
  • Bewegings- en geluidsdetectie – Ontvang push-berichten op smartphone of tablet wanneer beweging of geluid wordt waargenomen
  • Lokale video-opname – Meegeleverde 16GB MicroSD-kaart voor video-opnames op de camera zelf
  • Nachtzicht – Ingebouwde IR LED’s maken tot wel 5 meter zicht in complete duisternis mogelijk

 

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DCS-960L is verkrijgbaar vanaf mei 2016 voor een adviesprijs van € 199,- incl. BTW.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten