D-Link introduceert snelle draadloze AC range extender

Versterk het draadloze signaal op ‘blind spots’ en creëer hotspots zonder Wi-Fi

Amsterdam – 15 februari, 2016D-Link introduceert een nieuwe draadloze range extender waarmee het bereik van het Wi-Fi netwerk kan worden uitgebreid zodat elk apparaat in huis over een snelle verbinding beschikt.

De AC1200 Wi-Fi Range Extender (DAP-1620) breidt het bestaande Wi-Fi-signaal uit naar moeilijk te bereiken plekken in huis, gaat bottlenecks tegen en verbetert de verbindingen met meerdere apparaten. Het beschikt over de nieuwste draadloze AC-technologie en biedt gecombineerde snelheden tot wel 1200 Mbps. De dualbandtechnologie verbetert ook het bereik en de snelheid, en gaat mogelijke storing door andere apparaten zoals Bluetooth gadgets of magnetrons tegen.

Met de leds op de voorkant van het apparaat kunnen gebruikers controleren of het apparaat op de juiste plaats staat om optimale prestaties, de hoogste snelheden en de beste signaalsterkte te kunnen realiseren. De antennes kunnen uitgetrokken worden om het bereik te vergroten, of ingeklapt worden voor een minder opvallend uiterlijk, zodat het goed past binnen het interieur.

De draadloze range extender kan ook Wi-Fi-connectiviteit toevoegen aan apparaten die geen ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit hebben - of dat nu gaat om een desktopcomputer, smart-tv of een spelcomputer - zodat u minder lelijke snoeren nodig heeft in uw woning. Dankzij backwards compatibility hebben oudere Wi-Fi-apparaten geen negatieve invloed op de snelheid van het netwerk.  

Als u in een hotel verblijft dat alleen bedraad internet heeft, kan de extender ook gebruikt worden om een persoonlijke hotspot te maken. Zo kan men vrienden en familie tablets, smartphones en laptops laten verbinden. Het biedt extra beveiliging met WPA2/WPA draadloze encryptie en is eenvoudig in te stellen met een ingebouwde setupwizard en mobiele app.

Producteigenschappen:

  • Gecombineerde Wi-Fi-snelheden tot wel 1200 Mbps (867 Mbps op 5 GHz + 300 Mbps op 2,4 GHz)
  • Volledige backwards compatibility

Dualbandconnectiviteit voor meer flexibiliteit en minder storing

  • 10/100/1000 Gigabit Ethernetpoort
  • WPA2/WPA draadloze encryptie om uw draadloze verbinding te beveiligen
  • Wi-Fi Protected Setup (WPS) voor veilige setup met een simpele druk op de knop

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DAP-1620 is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 69,- incl. BTW.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten