Altijd verbonden met snelle en betaalbare D-Link router

Toegang tot 4G/3G mobiel en vast breedbandinternet

Amsterdam – 15 februari, 2016 – D-Link introduceert een draadloze AC-router die verbinding maakt met supersnel vast en mobiel breedbandinternet. Het combineert meerdere internetverbindingen om meer bandbreedte en failsafe toegang tot internet te bieden.

De Wireless AC750 Dual-Band Multi-WAN Router (DWR-118) is ideaal voor huishoudens die vertrouwen op constante connectiviteit, zoals huishoudens met smart home-technologie, mensen die thuis werken of gamers. Dit omvat ook mensen in regio's waar vaste verbindingen niet altijd even betrouwbaar zijn.

Voor huishoudens met mensen die veel data gebruiken, zorgen de load-balancingmogelijkheden van de router ervoor dat zowel mobiele als vaste internetverbindingen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Ideaal voor snellere grote downloads en betere streamingkwaliteit. Huishoudens kunnen ook persoonlijke hotspots creëren met gecombineerde dualband draadloze snelheden tot wel 750 Mbps, zodat meer apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden met het internet.

De router kan ook buitenshuis gebruikt worden, bijvoorbeeld in uw vakantiewoning, zomerhuisje of een hotel, om persoonlijke draadloze hotspots te creëren. Met een 4G- of 3G-dongle aan de USB-poort van de router is het hele gezin online, waar dan ook in het land.

De Wireless AC750 Dual-Band Multi-WAN Router is ook geschikt voor kleine bedrijven, omdat dankzij de alternatieve internetverbinding altijd een back-upverbinding beschikbaar is.

Producteigenschappen:

  • Dualband 802.11ac draadloos
  • Gedeelde mobiele breedbandverbinding met snelheden tot 433 Mbps
  • Ondersteunt 4G LTE/EV-DO/CDMA/HSPA+/HSUPA/ HSDPA/UMTS draadloze netwerken voor internationale compatibiliteit via een optionele USB-dongle
  • WAN-failover voor een ononderbroken internetverbinding
  • Afmetingen: 148x113x23mm
  • Gebruikers dienen een aparte 4G/3G USB-simkaart van een mobiele aanbieder te kopen om een mobiele connectie mogelijk te maken

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DWR-118 is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 94,95 incl. BTW.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten