Verbind meer Power over Ethernet-apparaten tegelijkertijd met één switch

Thuisgebruikers en het MKB profiteren van drie nieuwe D-Link PoE-switches met eenvoudige setup en high-power poorten

Amsterdam – 15 februari, 2016D-Link breidt zijn aanbod Power over Ethernet (PoE)-switches uit met drie nieuwe modellen. De nieuwe switches bieden PoE+, waarmee tot 30 watt per poort wordt ondersteund, en zijn ideaal voor thuisgebruikers en het MKB. Zo kunnen meerdere PoE-apparaten - zoals VoIP-telefoons, draadloze access points of netwerkcamera's - eenvoudig tegelijkertijd worden verbonden en van stroom worden voorzien via het netwerk.

Er is keuze tussen een onbeheerde of slimme switch.

De onbeheerde 8 Port Desktop Gigabit PoE+ Switch (DGS-1008MP) is ideaal voor kleine bedrijven en voorzien van eenvoudige Plug-and-Play-installatie zodat elke persoon in de organisatie deze kan installeren.

Naarmate kleine bedrijven en hun netwerken groeien, neemt het netwerkverkeer toe door de extra apparaten en toepassingen die worden toegevoegd aan de Ethernetinfrastructuur. De nieuwe slimme switches uit de DGS-1100 serie zijn voorzien van 10 of 26 poorten en vormen een ideale upgrade voor een onbeheerd netwerk. Eenvoudig netwerkbeheer biedt een uitkomst tegen een fractie van de prijs van andere slimme switches op de markt. Functies zoals intelligent trafficmanagement om de netwerkbelasting te verminderen of ongeautoriseerde toegang te stoppen, kunnen ingezet worden met behulp van een webgebaseerde managementinterface, of de D-Link Network Assistant Utility.

De switches zijn voorzien van high-speed Gigabit poorten met volledige backwards compatibility voor verbindingen met oudere computers en apparatuur.

Bovendien bieden de nieuwe switches van D-Link geavanceerde groene technologie, waardoor ze energie besparen zonder aan prestaties in te boeten.

  • De Series 10 Port PoE Switch (DGS-1100-10MP) is een instapmodel slimme switch die tot 30 watt op acht PoE-poorten biedt, met een totaal vermogen van 130 watt.
  • De Series 26 Port PoE Switch (DGS-1100-26MP) is een instapmodel slimme switch met 24 PoE-poorten, met een totaal vermogen van 370 watt. Elke PoE-poort biedt 30 watt tegen de PoE+-standaard.
  • De 8 Port Desktop Gigabit PoE+ Switch (DGS-1008MP) is een instapmodel onbeheerde switch die een totaal vermogen tot 140 watt biedt met tot 30 watt per PoE-poort.

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DGS-1100-10MP is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 295,- excl. BTW.

De DGS-1100-26MP is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 485,- excl. BTW.

De DGS-1008MP is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 149,- excl. BTW.

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten