D-Link introduceert twee nieuwe Full HD beveiligingscamera’s

Hou dag en nacht uw huis, winkel of kantoor in de gaten met de mydlink™ app

22 OKTOBER 2015

D-Link komt met twee nieuwe Full HD camera’s die met hoge kwaliteit beeld en geluid woning en werkplek beveiligen. Beide camera’s maken gebruik van het mydlink™ platform, waardoor ze via de gratis mydlink™ app of via de PC op afstand en op een veilige manier bekeken en bediend kunnen worden.

Via het mydlink™ platform kunnen video- en audiostreams op afstand worden bekeken, geluisterd en opgeslagen worden, zonder dat daar extra software voor moet worden gedownload of abonnementen voor moeten worden afgesloten. Bovendien kan de camera via het platform worden bediend, zodat het mogelijk is om op afstand te zoomen of terug te praten als er een detectie is.

Beide camera’s zijn compact, gemakkelijk te installeren via de mydlink™ Lite app en toepasbaar in veel situaties. Dankzij Wi-Fi verbinding kan de Full HD Wireless Day/Night Network Camera (DCS-2230L) overal in huis of winkel worden geplaatst. Op plaatsen waar geen stopcontact zit kan de Full HD PoE Day/Night Network Camera (DCS-2210L) worden geïnstalleerd, die wordt gevoed via de ethernetkabel en PoE switch, router (met PoE ondersteuning) of PoE voeding.

Ingebouwde infrarood LED’s zorgen in combinatie met de 2-megapixel sensor voor helder beeld, zelfs op donkere plaatsen, zoals (in)gangen of onverlichte ruimtes. De geïntegreerde Passieve Infrarood (PIR) sensor biedt uiterst gevoelige bewegingsdetectie waardoor beweging altijd wordt waargenomen en kan worden opgenomen op de interne Micro SD kaart*.

Product details:

Beide camera’s zijn uitgerust met een 2 megapixel sensor, ingebouwde IR LED’s en PIR bewegingsdetectie sensor en kunnen tot Full HD 1080p video afleveren en gelijktijdig H.264, MPEG-4 en MJPEG video streamen.

  • Full HD Wireless Day/Night Network Camera (DCS-2230L) – Wi-Fi verbinding maakt het mogelijk de camera overal binnen het bereik van het draadloos netwerk te plaatsen.
  • Full HD PoE Day/Night Network Camera (DCS-2210L) – Door ondersteuning van PoE kan de camera geïnstalleerd worden op plaatsen waar geen stopcontact in de buurt zit.

* MicroSD niet inbegrepen

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DCS-2230L is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 329,- incl. BTW.

De DCS-2210L is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,- incl. BTW.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten