D-Link kondigt nieuwe bolvormige AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter aan

Nieuwe USB-adapter beschikt over uniek design en krachtige versterkers om Wi-Fi-prestaties op een laptop of PC te verbeteren

03 SEPTEMBER 2015

Showstoppers @IFA, Berlijn – 3 september 2015D-Link kondigt vandaag de uniek vormgegeven AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter (DWA-192) aan. De DWA-192 is ontwikkeld om meer snelheid en groter bereik te geven aan laptops en desktop-pc's, en beschikt over 3×3 interne antennes, dual-band technologie (2,4 GHz en 5 GHz) en snelheden tot wel 1900 Mbps1. Met de AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter kunnen gebruikers een desktop-pc upgraden naar de nieuwste generatie Wireless AC-technologie - die tot wel drie keer sneller is dan wireless N van de vorige generatie - voor het streamen van HD-films, het kopiëren van grote bestanden en gamen in het hele huis zonder lag.

De AC1900 Adapter is ideaal voor grotere huizen en voor gebruikers die een snellere Wi-Fi-verbinding nodig hebben. Het is compatibel met 802.11n/g/a-technologie en werkt met alle merken Wi-Fi-routers en range extenders, zodat u een laptop of desktop-pc eenvoudig kunt upgraden naar Wireless AC-snelheden. Voor de beste prestaties kan deze adapter gebruikt worden in combinatie met een D-Link ULTRA Series Wi-Fi Router om de netwerksnelheid thuis te maximaliseren.

De AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter beschikt ook over Advanced AC SmartBeam-technologie, dat bandbreedte stuurt om het Wi-Fi-signaal tussen de verbonden router en de adapter te verbeteren. SmartBeam zorgt voor een snellere verbinding voor de laptop of desktop die verbonden is met de USB-adapter voor HD-gamen en -streamen zonder lag.

De USB 3.0-technologie staat garant voor tien maal betere prestaties en is energie-efficiënter. Overdrachtssnelheden bedragen maar liefst 5 Gbps, in vergelijking met 480 Mbps op de USB 2.0-standaard.

Meer informatie over de AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter:

  • Benut het vermogen en de snelheid van uw Wireless AC-netwerk optimaal
  • Dual-band technologie biedt flexibiliteit en veelzijdigheid al naar gelang uw connectiviteitsbehoefte
  • Nieuwe Wireless AC-technologie zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid
  • Maak veilig verbinding met draadloze netwerken met de nieuwste encryptiemethoden
  • Ondersteunt WPA-/WPA2-encryptie voor sterke draadloze beveiliging
  • Brengt met één druk op de knop een beveiligde verbinding tot stand met Wi-Fi Protected Setup (WPS)
  • Ondersteunt zowel Windows als Mac PC’s of laptops

Bezoek D-Link op IFA in hal 25 stand 110-112, of op Showstoppers stand 17/18 om persoonlijk kennis te maken met de AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter (DWA-192).

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DWA-192 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 79,- incl. BTW.

Afbeeldingen
Video's
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten