Uw huisdieren altijd en overal in het oog houden

De EyeOn Pet Monitor HD 360 van D-Link vereenvoudigt de controle op uw viervoeters, knuffeldieren of gevederde vrienden als u niet thuis bent

03 SEPTEMBER 2015

Showstoppers @IFA, Berlijn – 3 september 2015D-Link introduceert de EyeOn Pet Monitor HD 360, die nieuwe manieren biedt om in contact te blijven met uw katten, honden, vissen, konijnen of andere huisdieren. Dit is de meest geavanceerde huisdiercamera op de markt. U kunt niet alleen naar uw huisdieren kijken, maar ook met ze communiceren, zodat u zeker weet dat er goed voor ze gezorgd wordt, waar u ook bent.

Met de EyeOn Pet Monitor HD 360 (DCS-855L/P) kunt u meer doen dan alleen naar uw huisdier kijken. Het is eenvoudig te installeren met een beveiligde webverbinding en biedt tweerichtingsaudio, zodat u met ze kunt praten, een alarm kunt instellen of naar ze kunt luisteren als ze spelen of slapen. U kunt ook de kamertemperatuur in de gaten houden of meldingen ontvangen als er beweging wordt waargenomen. Huisdieren die snel wakker worden hebben geen last van de camera omdat het draaien en kantelen muisstil is. U kunt de camera zelfs instellen om uw eigen muziek af te spelen voor uw huisdieren, die misschien geruststellende geluiden nodig hebben als u niet thuis bent.

Met de mydlink Lite-app voor iOS en Android heeft u op afstand toegang tot de camera, zodat u afbeeldingen kunt maken van livebeelden of de opnames van die dag kunt bekijken. De camera schakelt automatisch over op nachtzicht als het donker wordt, zodat u altijd goed beeld heeft. U kunt de videobeelden ook delen met het hele gezin, omdat meerdere gebruikers met dezelfde logingegevens toegang hebben via het webportaal of de mydlink Lite-app.

U kunt de EyeOn Pet Monitor HD 360 op veel manieren gebruiken om de zorg voor uw huisdier te vereenvoudigen:

  • Koel houden: Of er nu een hittegolf is of het keihard vriest, misschien maakt u zich wel zorgen over hoe het uw huisdier vergaat in diverse weersomstandigheden - stel een melding in voor temperatuursveranderingen, zodat u snel de livebeelden kunt bekijken om te zien of het goed met ze gaat.
  • Uw huisdier mee op vakantie: Als uw huisdier meegaat op vakantie, neem de camera dan ook mee. Zelfs zonder internetverbinding kunt u de livebeelden bekijken of de tweerichtingsaudio gebruiken met het ingebouwde draadloze netwerk van de camera.
  • Uw huisdier niet mee op vakantie: Als uw huisdier naar het asiel of de opvang gaat, dan kunt u de EyeOn Pet Monitor HD 360 gebruiken om in contact te blijven, hun favoriete muziek af te spelen of met ze te praten om ze op te vrolijken als u weg bent.

Producthoogtepunten: EyeOn Pet Monitor 360 (DCS-855L/P)

  • 720p-resolutie
  • Gemotoriseerd muisstil draaien en kantelen
  • Inclusief 16 GB microSD-kaart voor tot wel 7 dagen lang automatische bewegingsopnames
  • Geluids- en bewegingsdetectie
  • Tweerichtingsaudio met ingebouwde microfoon en luidspreker
  • Thermometer
  • Werkt ook op accu met behulp van USB-oplader (niet inbegrepen)

Bezoek D-Link op IFA in hal 25 stand 110-12, of op Showstoppers stand 3/18 om persoonlijk kennis te maken met de EyeOn Pet Monitor HD 360.

Beschikbaarheid en adviesprijs

De DCS-855L/P is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 239,- incl. BTW.

Images
Download PDF
Download PDF
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news