D-Link maakt uw huis nog slimmer

Nieuwe reeks betaalbare producten helpen de woning op oneindig veel manieren te monitoren en te beveiligen

03 SEPTEMBER 2015

Showstoppers @IFA, Berlijn – 3 september 2015D-Link toont zijn uitgebreide Smart Home-aanbod op Showstoppers @IFA 2015. De recentste mydlink™ Home-apparaten zijn een volledig geïntegreerde serie betaalbare, met software verbonden producten die u helpen uw woning op oneindig veel manieren te beheren, te monitoren en te beveiligen.

De mydlink Home-producten, die worden beheerd door middel van de gratis mydlink Home-app op smartphone of tablet, staan op een intelligente manier met elkaar in verbinding. De setup is snel en eenvoudig en men kan meldingen precies zo instellen als men wilt. Er zijn geen installatiekosten, geen maandelijkse abonnementskosten of andere terugkerende kosten.

D-Links nieuwste mydlink Home-gadgets die op IFA getoond worden zijn onder andere de Connected Home Hub, Sirens, Water Sensor, Battery Motion Sensor, Door & Window Sensor en Smoke Detector. Naast deze nieuwe apparaten geeft D-Link ook een voorproefje van nog meer Smart Home-apparaten die gedurende de komende maanden op de markt gebracht zullen worden.

De gratis mydlink Home-app voor iOS- en Android-apparaten kan gebruikt worden om al deze apparaten met elkaar te laten praten en aan te sturen, zodat u uw woning op honderden manieren kunt beveiligen, verbinden en automatiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een overzicht van de producten:

  • mydlink Home Water Sensor (DCH-S160): De Water Sensor wordt rechtstreeks verbonden met een wandcontactdoos en een bestaand Wi-Fi-netwerk. Hij detecteert water en verstuurt een melding naar een mobiel apparaat om gebruikers te waarschuwen voor lekkage. De sensor is ideaal voor plaatsing bij boilers, wasmachines, afwasmachines en in kelders om op tijd te waarschuwen voor lekkage en mogelijk kostbare waterschade. De sensor herkent water langs de hele kabel en kan worden verlengd, zodat hij om pijpen gewikkeld kan worden. Met de mydlink Home-app kunnen gebruikers acties beheren en aanmaken in combinatie met andere mydlink-apparaten, zoals een Siren, of het apparaat uitschakelen met een Smart Plug.

  • mydlink Home Siren met optionele back-upbatterij (DCH-Z510): De mydlink Home Siren is een slim audiowaarschuwingsapparaat met 6 verschillende ingebouwde geluiden. Het is eenvoudig in te stellen en te beheren met de mydlink Home-app, en maakt verbinding met uw router via de mydlink Home - Connected Home Hub. Het werkt samen met andere mydlink Home-sensoren, zoals de Battery Motion Sensor of de Door & Window Sensor, om een luid waarschuwingssignaal te laten horen als beweging wordt waargenomen of een deur geopend wordt. Of u nu thuis bent of onderweg, meldingen waarschuwen u als de Siren afgaat.
  • mydlink Home Door & Window Sensor (DCH-Z110): Een 3-in-1 sensor op batterijen die herkent als deuren of ramen geopend worden, en u waarschuwt door middel van meldingen rechtstreeks op uw mobiele apparaat. Voorzien van een batterij die tot twee jaar meegaat, voor flexibele plaatsing en eenvoudige installatie. Beschikt ook over een temperatuur- en lichtsensor.
  • mydlink Home Siren (DCH-S220): De Siren is ontwikkeld om mogelijke inbrekers weg te jagen en om te registreren wat er thuis gebeurt. Het laat een alarm horen en stuurt meldingen naar uw mobiele apparaat. De Siren is eenvoudig te installeren met Wi-Fi en WPS-setupknop en kan tot zes verschillende geluiden laten horen, gebaseerd op het apparaat en de actie die het alarm laten afgaan. Met de mydlink Home-app kunt u de sirene beheren, volume instellen en regels opstellen in combinatie met andere mydlink Home-apparaten, zoals de Water Sensor, Motion Sensor of Door & Window Sensor.
  • mydlink Home Battery Motion Sensor (DCH-Z120): De Motion Sensor is ontwikkeld om een melding naar een mobiel apparaat te versturen als er beweging wordt waargenomen. Voorzien van een batterij die tot twee jaar meegaat voor flexibele plaatsing en eenvoudige installatie. Hij beschikt ook over een thermometer en lichtsensor voor extra meldingen en integratie met andere mydlink Home-apparaten om zo meer regels op te kunnen stellen, zoals het bedienen van de verlichting of het aanzetten van een ventilator/de verwarming aan de hand van de kamertemperatuur, met de mydlink home app.
  • mydlink Home Smoke Detector (DCH-Z310): Fraudebestendige rookmelder met batterij en ingebouwd alarm en zelftestknop. Een ingebouwd audioalarm waarschuwt u als er rook wordt waargenomen en verstuurt meldingen naar uw smartphone of tablet als u niet thuis bent. De detector is eenvoudig in te stellen en te beheren met de mydlink Home-app, en maakt verbinding met uw router via de mydlink Home - Connected Home Hub.
    Het werkt samen met andere mydlink Home-apparaten, zoals de Smart Plug die het licht kan aandoen als er 's nachts rook wordt waargenomen, of de Siren die een luid waarschuwingssignaal kan laten klinken in een ander deel van uw huis.
  • mydlink Home - Connected Home Hub (DCH-G020): Een centrale hub om alle mydlink Home-apparaten te beheren en bij elkaar te brengen. Fungeert als verbindingspunt tussen uw bestaande Wi-Fi-netwerk en bepaalde mydlink Home-apparaten.

Bezoek D-Link op IFA in hal 25 stand 110-12, of op Showstoppers stand 17/18 om kennis te maken met de nieuwste mydlink Smart Home-apparaten.

Beschikbaarheid en adviesprijs

De mydlink Home Water Sensor (DCH-S160) is vanaf 7 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 59,50 incl. BTW.

De mydlink Home Siren met optionele back-upbatterij (DCH-Z510) is vanaf 7 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 54,50 incl. BTW.

De mydlink Home Door & Window Sensor (DCH-Z110) is vanaf 7 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 39,50 incl. BTW.

De mydlink Home Siren (DCH-S220) is vanaf 7 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 49,50 incl. BTW.

De mydlink Home Battery Motion Sensor (DCH-Z120) is vanaf 7 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 42,50 incl. BTW.

De mydlink Home Smoke Detector (DCH-Z310) is eind 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 59,50 incl. BTW.

De mydlink Home - Connected Home Hub (DCH-G020) is vanaf 7 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 79,50 incl. BTW.

Video's
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten