D-Link kondigt nieuwe ULTRA Performance Series 11AC-router aan

Blits van buiten, topprestaties van binnen: de volledig nieuwe gebruikersinterface biedt veeleisende gebruikers alles wat ze nodig hebben voor een supersnel thuisnetwerk dankzij 802.11ac Wave 2 en MU-MIMO-technologie

03 SEPTEMBER 2015

Showstoppers @IFA, Berlijn – 3 september 2015D-Link kondigt vandaag een geavanceerde Wi-Fi-router voor thuisgebruik aan, ontwikkeld om sneller en consistenter meer content te leveren aan meerdere apparaten tegelijk. De AC3150 Ultra Wi-Fi Router (DIR-885L) biedt het gezin, de gamer of de HD-videostreamer een naadloze ervaring met een draadloze overdrachtssnelheid van 3150 Mbps.

De ULTRA Performance Series is een markant en modern vormgegeven router voor het thuisnetwerk met een premium rode afwerking die staat voor de ultieme prestaties. Bovendien beschikt de stijlvolle router over een brede basis met hoekige punten en krachtige antennes voor uitzonderlijk goede prestaties in hedendaagse woningen.

De router heeft een aantal aantrekkelijke functies voor gebruikers die op zoek zijn naar hoge snelheden en betrouwbare connectiviteit. Multi User-Multiple Input, Multiple Output (MU-MIMO) verhoogt het Wi-Fi-bandbreedtegebruik aanzienlijk en zorgt voor een stabielere en snellere verbinding met apparaten. SmartConnect wijst de beste verbinding toe aan elk apparaat op de 2,4 Ghz- of 5 Ghz-band. Dit optimaliseert niet alleen automatisch de prestaties, maar voorkomt ook dat een bepaalde band overbelast raakt. Vier externe antennes met Advanced AC Beamforming verbeteren de draadloze signaalsterkte in uw huis.

The AC3150 Ultra Wi-Fi Router heeft een excentriek, futuristisch design en is eenvoudig in slechts enkele stappen in te stellen met de Quick Router Setup Mobile-app op je smartphone of tablet. Geavanceerde functies zijn eenvoudig toegankelijk op uw smartphone of tablet dankzij de browsergebaseerde configuratie met geoptimaliseerde touch-functionaliteiten. Met de mydlink SharePort-functie kunt u een USB-schijf aansluiten en foto's of video's delen met het gezin, waar ze ook zijn. Met de gratis mydlink Lite-app kunt u uw thuisnetwerk overal beheren - ouders kunnen bijvoorbeeld bekijken welke websites hun kinderen bezoeken.

Productinformatie:

  • 1,4 GHz dual core processor
  • Totale overdrachtssnelheid van 3150 Mbps (2167 Mbps op 5 GHz en 100 Mbps op 2,4 GHz)
  • Voorzien van mydlink Cloud - toegang en beheer op afstand met mydlink Lite, en creëer privécloudopslag met mydlink SharePort
  • SmartConnect
  • Advanced AC SmartBeamä
  • 4x4 AC-streaming: MU-MIMO met concurrent dual-band
  • 5 GHz- en 2,4GHz-radio's

Bezoek D-Link op IFA in hal 25 stand 110-112, of op Showstoppers stand 17/18 om persoonlijk kennis te maken met de AC3150 Ultra Wi-Fi Router.

Beschikbaarheid

De DIR-885L is eind 2015 verkrijgbaar.
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten