D-Link PowerLine producten breiden internet in huis uit

Eenvoudig te installeren Starter Kit zorgt voor internet op moeilijk bereikbare plaatsen

19 AUGUSTUS 2015
Samenvatting
D-Link neemt de frustraties van veel huiseigenaren in Nederland weg met de lancering van een nieuwe generatie PowerLine Starter Kits.

Veel mensen ervaren het probleem van slechte internetverbinding in huis. Bijvoorbeeld op zolder, in de kelder of in de tuin. Haperende video’s, traag ladende webpagina’s of helemaal geen verbinding behoren tot de dagelijkse frustraties.

D-Link PowerLine Starter Kits zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om deze problemen op te lossen. Ze werken door vrijwel alle stopcontacten in huis binnen enkele seconden om te toveren tot een krachtig netwerk. D-Link PowerLine Kits maken het aansluiten van al uw apparaten op het internet zeer gemakkelijk. Door het elektriciteitsnet in je huis te gebruiken creëer je overal een hoge snelheids internetverbinding, ideaal voor online gaming, HD video streaming of gewoon voor toegang tot uw bestanden of muziek. De producten hebben geen extra kabels en zijn kinderlijk eenvoudig te installeren. Ze ondersteunen high-definition content en hebben een strak design dat past in elk huis.

D-Link lanceert vier nieuwe PowerLine Kits. De kits die worden gelanceerd zijn; PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit, PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit, PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit en PowerLine AV 500 HD Passthrough Mini Starter Kit. Met de nieuwste HomePlug AV2 industriestandaard technologie bieden de PowerLine AV2 1000 Kits snelheden oplopend tot 1000 Mbps.

De Powerline-adapters bieden een hoog veiligheidsniveau: er kan snel een encryptie-sleutel worden geconfigureerd om te beschermen tegen inbreuk. PowerLine Kits beschikken ook over een energiebesparende modus die de adapter automatisch in de slaapstand zet, zodat het stroomverbruik aanzienlijk wordt verminderd.

Daarnaast bieden zowel de AV2 1000 als de AV 500 de mogelijkheid de PowerLine adapters te blijven gebruiken als stopcontact voor voeding van andere apparaten, zoals verlichting of de stofzuiger. En dit zonder dat ze worden beïnvloed door de PowerLine-verbinding.

Product details

Elke PowerLine voldoet aan de IEEE 802.3, IEEE 1901, IEEE 802.3u en HomePlug AV2/AV-standaarden en biedt 128-bit AES Data Encryption.

  • PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit (DHP-601AV) - Tot 1000 Mbps data transfer rates, 3.7W maximaal energieverbruik en de functie voor energiebesparing die het energieverbruik kan verminderen tot wel 85 procent
  • PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit (DHP-509AV) - Compact ontwerp en de functie voor energiebesparing die het energieverbruik kan verminderen tot 70 procent
  • PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit (DHP-P601AV) en PowerLine AV 500 Passthrough HD Mini Starter Kit (DHP-P509AV) - Beiden zijn voorzien van een doorvoer ontwerp waarmee u gebruik kunt blijven maken van uw stopcontact via het geïntegreerde stopcontact

Beschikbaarheid en adviesprijs

De PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit (DHP-601AV) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 73,95 incl. BTW.

De PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit (DHP-509AV) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 57,95 incl. BTW.


Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten