D-Link breidt mydlink™ Home Automation uit met Hub en nieuwe WiFi en Z-Wave apparatuur

Je huis is veiliger dan ooit

10 JUNI 2015
Samenvatting
D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit met de introductie van de mydlink Connected Home Hub en verschillende sensoren en sirenes. Voor huiseigenaren is ‘het huis van de toekomst’ waarin alle apparaten samenwerken en op aftand te bedienen zijn nu nog dichterbij. De Connected Home Hub (DCH-G020) maakt verbinding met het thuisnetwerk en functioneert als de spil voor het bedienen van mydlink Home apparatuur door het integreren van WiFi en Z-Wave technologie met de mydlink Home app voor iOS en Android.

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee apparatuur in huis via het netwerk verbonden kan worden met de mydlink Home app. Op deze manier kunnen gebruikers toestellen op afstand bedienen en protocollen instellen tussen de apparaten onderling om ze elkaar te laten triggeren. D-Link introduceert de Z-Wave Deur & Raam Sensor (DCH-Z110), Z-Wave Motion Sensor (DCH-Z120), Z-Wave Rookmelder, WiFi Water Sensor (DCH-S160) en WiFi Sirene (DCH-S220).

De Z-Wave Deur & Raam Sensor, Z-Wave Motion Sensor en Z-Wave Rookmelder opereren via Z-Wave Gateway. Omdat Z-Wave producten functioneren op accu zijn ze complementair aan de op het net aangesloten WiFi apparatuur in het mydlink Home assortiment. De apparatuur is bovendien zeer betrouwbaar. Vooral de Z-Wate Motion Sensor kan bewegingen signaleren zonder valse meldingen van bijvoorbeeld licht van buiten dat kort in de kamer schijnt.

“Wij zijn zeer verheugd om het assortiment mydlink Home producten uit te breiden, zodat we nu echt een Smart Home ecosysteem aan kunnen bieden,” aldus Kevin Wen, President van D-Link Europa Ltd. “Onze nieuwe hub, sensoren, rookmelder en sirenes maken het mogelijk om zelf een op maat gemaakt automatisch beveiligingsysteem te creëren of een creatieve oplossing in het huishouden te bedenken.”

De mydlink Home apparatuur is eenvoudig te installeren en te beheren via een smartphone of tablet en de mydlink Home App, vanwaar alle notificaties en functies kunnen worden gecontroleerd. De app is te personaliseren door ‘My Places’, My Devices’ en ‘My Actions’ aan te passen naar de specifieke set-up van de gebruiker.

Meer over het mydlink Home Platform:

Het mydlink Home platform biedt een betrouwbaar en uitbreidbaar platform dat werkt op smartphones en tablets om zo een huisbeveiliging en -automatisering oplossingen te beiden. Nieuwe apparaten die worden ondersteund zijn:

  • Z-Wave Connected Home Hub (DCH-G020): een Z-Wave gecertificeerde gateway linkt Z-Wave producten met WiFi, inclusief ingebouwde WiFi-verbinding, en een pass-through Ethernet-poort zodat iedere Ethernet-poort in huis benut wordt.
  • Z-Wave Deur & Raam Sensor (DCH-Z110): detecteert wanneer deuren of ramen op staan en stuurt meteen push-berichten. De DCH-Z110 werkt op batterijen zodat je deze overal kan plaatsen. De batterijen gaan drie jaar mee. De sensor is ook ontworpen om de temperatuurmeter en lichtsensor voor extra informatie waarop regels kunnen worden gebaseerd, zoals het aangaan van het licht wanneer de deuren wordt geopend, via de mydlink home app.
  • Z-Wave Motion Sensor (DCH-Z120): ontworpen om pushberichten te sturen bij beweging. De Z-Wate Motion Sensor functioneert ook op batterijen die drie jaar meegaan bij intensief gebruik. Tevens detecteert deze sensor licht en meet temperatuur voor het opzetten van protocollen met andere mydlink Home apparatuur. Voorbeeld functies zijn het controleren of de lampen aanstaan en het inschakelen van een ventilator bij hoge temperaturen.
  • mydlink Home Z-Wave rookmelder (DCH-Z310): rookmelder op batterijen met ingebouwde alarm en zelftest knop. Ideaal voor een flexibele plaatsing en eenvoudige installatie met een batterijlevensduur van maximaal drie jaar. Eenvoudige integratie met andere mydlink Home apparaten. Bovendien is de rookmelder voorzien van fraude.
  • mydlink Home WiFi Water Sensor (DCH-S160): ontworpen voor aansluiting op een stopcontact en een bestaand WiFi-netwerk of de mydlink Connected Thuis Hub (optioneel). De DCH-S160 spoort water op en verstuurt pushberichten bij een waterlek. De Water sensor is ideaal om te plaatsen bij boilers, wasmachines, vaatwassers en aquaria om een vroegtijdige waarschuwing te geven wanneer er water lekt om zo mogelijk kostbare waterschade te voorkomen. De sensor detecteert water langs de gehele lengte van de kabel voor een grotere dekking en kan ook rond buizen geplaatst worden. De mydlink Home app stelt gebruikers in staat de DCH-S160 te beheren en acties voor aanvullende mydlink Home apparaten in stellen zoals een sirene of het apparaat via een mydlink Home Smart Plug uit te schakelen.

mydlink Home WiFi Sirene (DCH-S220): gemaakt om te helpen bij het afschrikken van potentiële indringers en gebruikers te helpen als alarm in het huishouden, de DCH-S220 biedt een geluid alarm en levert push-notificaties naar mobiele apparaten van gebruikers. De sirene is eenvoudig te installeren met WiFi en WPS en kan maximaal zes verschillende geluiden produceren afhankelijk van het apparaat en de actie die is gecreëerd om het alarm te activeren. Met behulp van de mydlink Home app kunnen gebruikers de sirene te beheren, het volume aanpassen en regels om te communiceren met andere mydlink Home apparaten zoals de Water Sensor, Motion Sensor of raam / deur sensor creëren.

Prijzen inc. btw

DCH-G020 79,99

DCH-Z110 39,99

DCH-Z120 42,99

DCH-Z310 54,99

DCH-S160 59,95

DCH-S220 49,99

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten